Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završite taj autoput više.
Ljudi nabavite rotacije i sirenu pa ko naši političari gazi sve redom,pretiči...
Kad napišete Koprivna ko to može znat? Napišite Koprivna - VRANDUK - Banlozi - Zenica
Na ovom portalu više osim StašaU i botova presuđjenog Drooooagona i HoooDeZeeea više niko nije ni ostao.
Zemlja indijanaca
kojo alternativni pravac, nigdje policije da usmjerava na alternativni pravac, sad će 21h, došao u kolonu, nisam se pomakao metra, evo 40 min
evo 20.35 kolona svezala pred Nemilom u pravcu Sarajeva. Ne promjera se ni metra, pola sata čekam. bem ti policiju, nesposobnu.
Svi pricaju o putu a niko o tome da je covjek zivot izgubio
Ne znam kako u tunelu može doći do udesa gdje je ograničenje 60? Vozim stalno kroz čitavu BiH,kamiondžije nisu normalne. Sviraju ti kad voziš 70 i pretiću ko manijaci, sa tegljačima, kiperima, hladnjačama..horor.
Sda i njihovo gazdovanje Kantonalnom direkcijom autocesta. Slucaj Voloder i ostalih direktora jasno nam govore o kakvom kriminalu se radi. U ceste se ulaze na kapaljku, a tenderi se uzimaju naveliko.
kakve veze ima tvoja prica sa SDA kad je bas taj tunel renoviran, prije uvijek kapalo sa plafona, sad suh ko barut i osvijetljen ko i oni na autoputu sa svom signalizacijom, i vidi cudam bas u vrijeme Novaliceve vlade....cvr
Al kakav je uvidjaj 6 i vise sati nije mi jasno, zar se to ne moze nekako ubrzati promjenom novih tehmologija?
Primjenom novih tehnologija*
uviđaj i ocevid su hr riječi na bos se veli istraga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj jednog od najfrekventnijih puteva.. Majko mila!
tudman je govorio u svoje vrime da se putevi prave dalje od Bosne
To zi je nasa realnost- Bihamk moli za strpljenje,a zato svaki direktor Autocesta vista u padže milijonćić