Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas praznik u kršćanskim zemljama, pa bošnje sastavile 4 dana
A jbt, pa stalno dolaze, vise su u bih nego tamo. Bolje da se vrate kad im fali sve
Dobro, hajd' ti sastavi četiri dana kod svog poslodavca. Šta više, ove godine je bilo nekoliko praznika gdje su se mogla spojiti 4 dana, barem ovdje u Njemačkoj. Koliko vas u BiH smije tako relaksirano od šefa tražiti slobodno da možete češkati jajca?
Bez dijaspore, mnoge nane i djedovi bi bili više gladni nego siti. U mene mati uzdržava svoje roditelje u Bosni, otac, njegova braća i sestre također uzdržavaju svoju majku koja bi da nije bilo 7000 eura i privatne klinike za srce u Tuzli bila davno ispod zemlje i koja ima 120 maraka penzije i lijekova u vrijednosti 100 maraka svaki mjesec itd itd. Bog pa ta djeca njihova što žive u inostranstvu!
Narod u Bosni zivi daleko bolje od vas, ovdje su prosjecne plate davno presle 2500KM, a vi u Njemackoj radite za 1700 eura a rentu platite 1000e. Zivite od 700e.
@691 Koji narod u Bosni, koji tačno? Ne znam momak gdje živiš i u kakvoj bajci. Kad mi nađeš posao gdje mogu 2500 maraka zaraditi, ja ću se evo vratiti. Ja kad platim sve račune, ostane mi na moju platu 900 eura. Naravno da plata supruge od 1700 eura ostane netaknuta. Sad skontaj koliko se može uštediti i šta može prosječan radnik sebi priuštiti u Njemačkoj a šta u Bosni. LP, živ i zdrav bio, radio ti meni i za 3000 ako Bog da.
Ne zove se više Bosanski Brod.
Je li referendumom svih građana ili nakon progona i ubistva nesrpskih stanovnika?
Da pitalo vašeg referenduma za GraDžansku Republiku BiH ne bi bilo nijednog srbina i hrvata.
Jel neki praznik
Ne postoji narod na svijetu koji vise pljuje po svojoj dijaspori a da je vise ovisan o njoj. Ne zna jadan Bosnjo da 10mlrd maraka svake godine drzi cijelu drzavu na nogama.
Lopovi će na kraju sastavljati 365 dana praznika, još samo da izmisle nove vjerske bajke, evo prijedlog za 3 nova boga: Auhio, Jesanno, Krstoye
da YU nije srusena, davno bi smo bili u Evropi
Ali bi ti bilo isto kao sto ti je sada, mislis da bi EU dozvolila i pustila SFRJ da udje bez da rasproda sve drzavno??
Meni se čini da će opet danas kiša🤔🤔Mislim da je trojka i za to kriva🤔🤔🤦🤦🙈🙈
Ne , kiša je milost ljudima, životinjama i biljkama, a Trojka je radot HDZ-u i štovateljima UZP-a , a zlo bosansko je Trojka.
Jel vam to Bake napravio email adrese i dao ih da koristite i lajete na klixu protiv trojke? Provozajte se malo tramvajima. Stranka vas prati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo se vraća dijaspora, skontali da je Trojka na vlasti ne treba im Njemačka, u RS najniža plata 1000 KM a u dijelu gdje vlada Trojka 638 KM valjda se zato vraćaju ko zna ili možda odlaze ccc
Stećan put svima koji odlaze, puno zdravlja i finansijskog uspjeha želim.
Moj jadni mali zeleni831, dobro je neko napisao: kriva Trojka sto ce danas kisa! Nisam siguran da si shvatio alegoriju! Alegorija? Ne razumijes?
Da nije dijaspore ovo bi davno bilo Konkurs stecaj.
Veliki pozdrav za našu dijasporu, mnogi od njih plaču kad prelaze granice ali treba jesti i djecu školovati, nešto što nije moguće kod nas ako ne ližeš pakšššu strankaamaa a nemamo svi jezikk za lizanjeee
Ne place niko, nego je to nervoza hoce li im carina oduzeti suho meso i rakiju...