Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim ni RS i Dodika, ali, 🔹 onog momenta kada su ljudi vidjeli da se i Šmit igra i suspendira čak Ustav na jedan dan tada su otvorena vrata svim ovim igrarijama o doslovnoj šprdnji svemu u ovoj zemlji!
Igrali su se oni puno prije Šmitove suspenzije. Nisu fermali OHR ni prije odlaska SDA.
Schmidt direktno sa Dodikom i Čovićem radi na rušenju BiH, a sve ovo je samo jeftina predstava za naivne.
Mislim da ce ovo biti validno totalno, od strane RS-a. Sledeće bi moglo biti a što se čudim da nije do sad bilo, izdavanje zahteva za hapšenje lica u osobi tog Smita od strane MUP-a RS, a upućenog MUP-u FBiH, za ilegalan boravak na teritoriji BiH, lica koje je duze od 3 meseca neprijavljeno u BiH, nije započelo svoj biznis, u skladu sa zakonom niti kupilo nekretninu, te stoga sledi kao u naslovu.
Prazne rijeci. Vlahadiji tolerisu sve, a Bosnjacima namecu aparthejd. Bosnjo umjesto da srusi OHR, suti i guta da mu u njegovoj drzavi u kojoj cini preko 50% naroda, drzi preko 70% ekonomske moci itd stranac upravlja i odlucuje koliko ce se njegov glas pikati.
Idu Bošnjak vjernik, glupi bosanac , i bosanac Fgr-ovac ulicom i svi zajedno završiše u masovnoj grobnici
krivo je moreee
U prevodu radite sta hocete iako je OHR nadlezan I ima I moc I obavezu da sve razbijace Dejtona smijeni oni to nece jer je plan da se polako legitimiše takva politika
ŠTA SI Schmidt URADIO VEZANO ZA manji entitet VELIKO NIŠTA AVE ŠTO SI URADIO TO JE ZA DOBROBIT HB KATOLIKA NA ŠTETU BOŠNJAKA
Ovi zabrinuti kao sto je to bio Incko
Jedino ste vi Bošnjake otisnuli na uzburkane vode.Jedne ne smijete,a druge nećete.
Očito da je Schmit zabrinut.
opet supljiranje od ovih
Men se cini da vama uzburkavaju vodu da bi ste mogli brzo ostat i bez plata bespomocni.
I koliko krsenja, koliko uzburkani voda, a njihov brod nigdje ne pusta
Jesil nam se zabrion vi -ti ste ista ekipa sa njim i UZP su u dilu a serete za narod ovdje