Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti da si pravi smjenio bi Dodu odma sad i to je to
S obzirom da Schmidt nije otisao u RS jer se boji hapsenja, ovim nam je Schmidt porucio: Dejtonski sporazum je proslost
Pa RS ti i jest problem, ne Federacija!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobro,sad je jasno da Šmit ne smije ni uči u RS a mi očekujemo od tzv međunarodne zajednice da nas kao brani.bez vojske sa naopremljenom policijom raštrkanom na kantone.Crno nam se piše dok god se oslanjamo na MZ....
Daaaaakle, koma!!!! Samo sam cekala da vidim sta ce Sch da uradi na kraju😃. Da se ne tice drzave, bilo bi (i jeste) presmjesno🤣 Lik potkapacitiran, nema m.., lijen, bezlican i kada tome dodas narcisoidnost.....budemo li njega cekali i slusali, odo smo mi svi u lijepu pm, ako vec nismo... Ljudi, ovo kao da zivimo u parodiji neke niskobudzetne drame... STRASNO.
Bio sam protiv SDA i njihove politike, kradja, prevara, sljekluka... i sada sam. Ali nakon svega se ispostavi da su oni najbolje osiguravali mir u drzavi i da je nikad ne bi prodali nekom drugom, sto ne opravdava njihov odnos prema druzavi kao da je njihovo vlasnistvo, ali oni su Bosna.
Ovo je reklama. Svi bosnjaci prijavite se za posao u nasoj armiji OSBiH. Trebaju nam pod hitno vise vojnika. Najmanje 15.000 novi prijava do kraja godine su hitno potrebni. Hvala 💪💪💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Jel zavrsen sastanak sa Njivom? Niko se ne oglasava, jesul' zivi?
Smitha Dodik neće uhapsiti ali bi trebala Sarajevska policija. Za njega nema mjesta u Sarajevu.
PLAN "KULA" NA TEMELJU NON PAPERA KOJI JE I NASTAO UPRAVO U NJEMAČKOJ SE NASTAVLJA. TAKVOM PLANU NAPROSTO TREBAJU DODIK I ORBAN, A OPTUŽNICA PROTIV DODIKA JE SAMO IGROKAZ KOJI TREBA DA USPAVA BOŠNJE. ŠMIT JE JOŠ JEDNOM DEMONSTRIRAO DA JE DODIK POTREBAN I NEOPOHODAN TZV MZ-i U CILJU DESTRUKCIJSKIH PROCESA U BIH I PALESTINIZACIJI BOŠNJAKA.
Dr Muhasilović: "Tužilaštvo smo izgubili, Ustavni sud smo na korak da izgubimo, SIPA-u s obzirom na to da ne može bez Tužilaštva da reaguje, nemamo, obavještajnu službu smo izgubili, Ministarstvo vanjskih poslova nam vodi diletant, oružane snage svakako imaju taj etnički princip, dosta su nefunkcionalne.... Tako da mi sad, evo i da ignorišemo međunarodnu zajednicu, upitno je koliko mi možemo išta više uraditi."
NAJCRNJE JE ŠTO OVAKO FINGIRANI NAPADI IZ RS-a NA VP-a SLUŽE ZAVARAVANJU BOŠNJAKA KAKO SE RADI O SUŠTINSKOM SUKOBU DODIKA I TVZ MZ. U POZADINI JE SASVIM DRUGAČIJA IGRA. OVI IZ TZV MZ MEĐUSOBNO GOVORE: RADO ĆEMO MI POLIZATI BLJUVOTINE KOJE NA NAS ISTRESA DODIK AKO TO SLABI DRŽAVU BIH I MUSLIMANSKI ELEMENT U NJOJ. SAMO JE BITNO DA ONEMOGUĆIMO NASTANAK OZBILJNE DRŽAVE SA MUSLIMANSKOM VEĆINOM NA TLU EVROPE.
Aufwiedersehen Herr Schmidt, marš u tri lijepe p.m. Raus!
Nije majka Muju klela sšto se kock'o....
Kukavica svabska
Kakva kukavica budalo nije ovo nikakva bitka .Ovo je merkelin covjek a ona je mrzitelj islama.ta ima josima svoj rep u bundestagu iono on radi sta ona dosapne .A stomi nismo imali politicara da to procita i da to sprijeci to pitajte nase nazovi pol.
Postupio je mudro. Da je otisao, srbski predstavnici u institucijama bi napustili Dodok bi to preuvelicao, galamio i na kraju bi svi govorili da je on kriv za sve.Vrijeme ce pokazati
Realan problem i jeste Banja Luka i RS. Al ne rjesavas ga bas ..
Bgm orkestriras ti predstavu Bosnjacima. I to kakvu.
Sad ga baš treba deportovati,obruka državu cijelu