Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar niste skoro pisali kako je sistem grijanja u Tuzli trenutno dostigao svoj limit te da se novi objekti nece moci prikljucivati na mrezu? Kako sad ovo? Ili sam ja pogresno shvatio?
Jooooj, Kreka, Miladije, Slavinovići, Solina, Moluhe nije spojeno. Sve mjesne zajednice podnijele zahtjeve i uredno odbijene. Kakve sad Živinice i Lukavac... Ko koga ovde...
Pa nisu ni Tuzlu kopletnu prikljucili a hoce Zivinice koja lafina.....moluhe Tuzlansko naselje lazu vec godinama dsnas ce sutra ce a ima jos takvih isti
Živinice zadnjih godina su intenzivno radili na toplifikaciji, te je već sve spremno za priključak parnog grijanja iz TE. Lafinu prosipaj negdje drugo.
Sad se ojacavamo nenormano. 🤣