Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze SDA mi je mrska ali sest godina drzite Kanton Sarajevo nema izgovora nema prebacivanja krivice....
Pored toga sto su sada na vlasti tuzna cinjenica je da je Konakovic prije njih bio na vlasti dok je bio SDA..
Kartelaši, dubai dzemat
Ovaj golub prevrtaner ne zna bi li kako ili bi piškio.
za pet godina ništa niste uradili
Kakva bolan informacija iz juna?? Jeste li vi normalni???Sarajevo je NESIGIRAN GRAD TOTALNO!!!
Ako ponovi zaključke,napamet,bez da ih čita.Vjerujemo mu.
Okeriću ""dokaz"" dali se snimaju sjednice snimak pusti da vidimo ko kaže istinu a ko laže jer ne mogu biti obje strane u pravu
SDA nas laže 30 godina, znamo da nas i dalje lažu kako bi se vratili u fotelje
Ima li ista da uradite,ima li ikakvi projekti, ima li ista ili samo SDA ovo SDA ono. Evo godinama si u vlasti pa ima li ista da ste dobro uradili. Nikad vece neimastine,poskupljenja, ubistava i belaja
Mars bagro izdajnicka, raspala! Sjeme vam se zatrlo.
Prijašnja vlast se bahatila i nije valjala,a za ovu novu ne mogu reći ništa pozitivno,u stvari mogu ponoviti onu poznatu staru poslovicu;Hajd Todore-sa zla na gore!
Nasa stranka trazi smjene u TK gdje nisu vlast a sute u Sarajevu ,gdje je nemjerljivo gora situacija,od ubistava,pljacki,saobracaja tu sute zato sto su vlast!!!
Ma ja, nije odbio samo je "odgodio" trazenjem dodanih analiza...ubleha, zna on dobro kako namjestiti da bude po zakonu, a van svih logika i etike i morala, naučila ga svemu SDA
rusi nam se drzava, susjed milijardu trosi na naoruzanje a samo BiH nije u NATO, za koga se naoruzavaju.Vladajuci trojke sve predase rusiteljima, drzavna imovina se upisala u gruntu RS, a vladajuci u trojci se zalazu da ustavni sud dodzu pod kontrolu rusitelja. pa obican gradanin vidi da je dzavo davno odnio šalu.Pa zar niko u trojci od toliko clanova nema da kaze dosta izdajom drzave, posteni, patriota neki novi bosanski Che Guevara.
Ovaj lik pojma nema, jedino što zna prebacivati pare svojim jaranima. Kako oni kazu historijska vlada, a svako 15 dana neko nastrda al nema protesta prebacili se u Tuzlu jer trojka tamo ne vlada. Valjda raja skonta da je sve to isto.
Okeric zvani mutavi pogled
Dzaba vi odlazite vrh mup ks ce ići na robiju,tuzbe su spremne i idu do kraja sedmice