Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ime naroda dogovaraju se dvoje političke partije, koje ukupno imaju 25% glasova. Koji ce nam kur.. onda Parlament i onoliko uhljeba?
Alija obecao zlatne kasike,a nama i zeljezne prazne.Alija rekao nece biti rata-pa bi rata najzesceg.Alija rekao mirno spavajte-a mi ni dan danas mirno ne spavamo.Alija ostavio u amanet sulejmanu tihicu da nedozvoli bakiru da dodje na celo stranke-a oni dovedose bakira na celo stranke-sta imamo,sta ce nam biti,cemu da se nadamo?Glup narod-jadan narod.
Narodipravda. J...te Alija i sve slikice u taj pakšu lažljivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj Bakira šibicara 'pokušavaju pomiriti dva principa' ... za svoje krezube glasače, da ispadne kao da smišljaju novu teoriju relativiteta... Nemate vi šta da izmirujete principe klošari, nisu se principi nikad ni posvadljali.
Najbolje vas dva. da se počnete sexati da nas ne hebete više!
“priblizili stavove bez konkretnog pomaka” znaci nesto kao “popili kafu, uzeli dnevnicu i dogovorili novi sastanak, koji ce biti isti kao i prethodni” valjda, ako si priblizio stavove, imas neki pomak!?!?
Ovo je vrlo vjerovatno jos jedna od onih dogovorili smo se da cemo se dogovoriti da priblizimo stavove - trebalo bi da im plata ovisi od konkretnog dogovora i uradjenog posla
Samo građanska država sa istim pravima za sve,ništa plemensko razdvajanje
Boze mili koja smijurija < Približili stavove, bez konkretnih pomaka ))))
Približili stavove, bez konkretnih pomaka ..... BAKIR SAMO STO NIJE KAPITULIRAO, KAO OTAC MU U DAYTONU, KAD JE "IZGANJ'O" ZA NAROD KOJI JE CINIO 65% STANOVNIKA, "CITAVIH" 23% TERITORIJE?
Da je SDA stalo da jedan narod ne bira drugom nebi lobiralo da se glasa za komsica.. Sda je stranka dvolicni osoba i niko nikad sa njima nece nista uspjeti dogovoriti
Kad je u pitanju podjela para i fotelja, ma minut vama treba BAGRO !
Kako su uspjeli približiti stavove bez konkretnih pomaka?????? Prije će Kinezi konolizirati Mars, i tamo stvoriti uvjete za život. Ovdje je jedino realno rješenje i jedino moguće, poslije rarta i više od 20 godina mržnje, tri federalne jedinice sa etničkim predznakom . Ovo je već ispiranje mozga postalo
Stavovi se uvijek približe na uštrb bošnjaka...tako će biti i ovaj put !!!!!!
POMAK JE SAMO KAD SE SDA UGASI. BAKE I SVITA OKO NJEGA U ZATVOR A SMJENA SVIH U ISLAMSKOJ ZAJEDNICI KOJI TOLIKO GODINA PODRŽAVAJU, AMINUJU ZULUM I LOPOVLUK IZ SDA PREMA MUSLIMANIMA.
dogovor je isao u pravom pravcu kad su narucili burek ali teski zastoj u pregovorima je bio kad su poceli raspravljat dali je burek sa sirom moguc ili samo sa mesom,bakir se nije dao omesti,za njega burek sa mesom je jedina opcija,covic se ostro usprotivio i naglasio da to udara na vitalni nacioanlni interes hrvata,razgovori se nastavljaju,pozvat ce mileta da i on se ukljuci u ove teske pregovore.narode saburaj,strpljen spasen,ima vremena polako,nije lako ovakvo pitanje rijesiti preko noci.
Samo naprijed SDA, sa drugim stranam nema nikakvih dogovora, necemo tako postic zeljeni cilj Velike Bosne...
Lijepa naša mrtva Herceg-Bosna (presudila joj Armija BiH) https://www.docdroid.net/BLa0rlz/lijepa-nasa-mrtva-herceg-bosna-2-rtf
Vi ste dava prevaranta vlastitih naroda i razvlacite prbleme zbog vlastiti interesa