Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli Mile otpjevao onu NEMOŽE NAM NIKO NIŠTA ...
jači od sudbine dok sudbina ne pokuca na vrata
Odgovor na dodikovu zandarmeriju ko je glavni baja u Bih.NATO i Armija Bih na manjaci zavrsili zadatak,bravo👏👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ovo, zar nije Zandarmerija RS-a trebala ovo zaustaviti!? Ali..svi Srbi u RS-u puše priču da je RS drzava, kako sad ovo BiH Armija na njihovom teritoriju. Ima li neko od ruralnih krezubih trolova iz tabora pjevaca u potkosulji iz šatora da nam objasni? Ili se ovo ne pika?Hoce li prenijeti RTRS vijest o neprijateljskoj tzv BiH vojsci tu?
Republika Srpska kupuje VIP avion Cessna Citation CJ4
Vojska Republike Srpske je garant ustavnog i demokratskog poretka . OS BIH su simbol terorizma i nasilja nad ustavom i voljom drzavljana Republike Srpske
Vojska Republike Srpske je raspuštena 2006.
Kaže Milorad da ih rastjerao žaMdarMerijom🙃😁🙃😁🙃😁😁😁🙃🙃🙃
NATO je jedna veoma ozbiljna antiteroristička organizacija. NATO NATO bombice, veoma su ukusne!😋👍
Os BIH su neustavna pramilitarna grupa ,strani placenici NATO pakta , koji terorise slobodne drzave sirom svijeta i koji je pobio 10 miliona ljudi za 20 godina 21 vijeka.
je li onaj tim Nato za brze intervencije zavrsio aktivnosti ... ili nastavlja ....
nema zajebancije!
Nato nato nato🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸nato nato nato 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦nato nato nato
Dodik i srbi na aparatima.
💪🇧🇦
NATO NATO bombice, veoma su ukusne!😋👍