Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papci nek ponove pravila voznje u kruznom toku. Sretno
Nema Zakona! Ja bio kada se policija svadja ne znaju ni oni, a jesu li i strelice ocrtane? Nisu! Nego Benjamina , Muzur i Efendic...ovo ostalo se zahvaliti
Kvadrat stana upravo skočio za 500 maraka
pozitivna ljudi, pohvalite nesto odma nadjete drugu temu negativa, blago vama
Kruzni tok je raj za poznavaoce pravila saobracaja i za naplatiti nastalu stetu 🤣😀
Priznajem, ne znam se ponašati u kružnom toku. U moje vrijeme, kada sam polagao vozački, kružni tokovi nisu postojali.
Mevludine,Mevludine.....
E hajde mi sada objasni kako biciklom proci? Jel iko vodi racuna o biciklistima? Nije vise IN, izgleda, dugo nas je drzalo s ovim fondovima.pa se farbalo trotoara za bicikl staze.
Mrss
Sve automehanićarske radnje iz Sarajeva zahvaljuju se općini Novi Grad i Kantonu Sarajevo na ovom kruznom toku...Za godinu i nesto koliko se radi jedan običan kruzni tok namjenjali su se ležajeva, lafeta, amortizera ko nikad.
napišite haman okončani. Maloprije prošao, zafalilo genijalcima 15 metara asfalta :(
Svicarci sve rade ceste na kruzi tok!? Napiste u testovima i pokazite da ljeva strana ipa prednost i koj je u kruznom!? A kodns niko negeda pravila samo se vozi dolazi do svade i udesa!? Jebes kruzi tok svice reci!?
kruzni pofalici unazadio grad za 10god, iskustveno
dzaba nama sve ovo kad iz kruznog u cep udaris. xD
čep je zbog kretena (i muških i ženskih) koji cijelo vrijeme voze vanjskom trakom u kružnom. Kod nas na žalost nema zakona za kružni, a jednostavno treba samo kopirati sa zapada Vanjska traka samo za prvi izlaz i protok saobraćaja bi bio vrhunski.
Samo da kazem pa mozda neko ko odlucuje o tome procita.Kod stadiona Kosevo na juznoj strani da se cesta uradi do groblja Lav pod hitno,svaki dan prolazim i ono je katastrofa.
Šta ih ovakvih SDA pokrala
Sad trebaju napraviti cestu od Safeta Zajke da izdaje na stup
Hvala SDA sto kad ste vi bili na ovoj relaciji je bilo kao da kroz favele prolazis,ssd mozda najljepse u drzavi kad se skroz radovi zavrse i poveze sa Buljakovim i obilaznicom.
Svaka cast trojci treba im dati vlast da vode raskrsnice i porodilje,ostalo zabranit,nemaju kapacitet za dalje ili neznaju,to im je doseg.Ostalo dati da vodi SDA,mislim ono gdje nemogu ukrast,a to je nista da ne vode.Birajmo nove pa makar do smaka svijeta birali.
Treba i tebi dat gramatiku, mrš
hahaha mrs