Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom što pišu portali koji su prisustvovali ročištu Tužiteljica ima jednog sumnjivog svjedoka i tereti Predsjednika suda za nešto što on ima apsolutne ovlasti i pravo, odobrenja za prisluškivanje. Odmah se vidi da je iza svega Milorad Dodik koji hoće da uruši državni sistem što je sam i najavio u više navrata. Sramota.
Postoje strogo propisana pravila za određivanje prisluškivanja od strane suda. Problem je ako nisu ispoštovan.
Baš čudno što hapse ovu dvojicu 2 dana pred Dodikovo ročište
da bas fini cisti uredni ljudi kao bivsi ministar sigurnosti Cikotic, koja je to banda da natjeraju zasticenog svjedoka za dogadjaje u Bugojnu na samoubojstvo ne bi li prikrili Bosnjacke zlocine nad Hrvatima
Sve ste dobro rekli i sto posto je SDA kriva za stanje ovakvo, ali sto nisu uhapseni prije godinu dana, sto su oni uhapseni a Dodik nije????
Mehmedagic ima vozni park vrijedan preko 500.000 KM
Zajedno ih ionako se nikad razdvajali nisu
Citam i ibretim se,dokle smo dogurali da ova SDA banda na Klixu brane razbojnika koji je privatizirao visoku drzavnu funkciju radeci,umjesto za drzavu,radio za familiju sa Poljina odavao im tajne i ko zna sta sve. Dokle cemo stici sami Bog zna. O Tempora, o mores! O Tempora, o mores!
Osumnjičeni nisu to radili za svoje privatne potrebe. Radili su to za potrebe organizacije. Koja ima svog šefa. Još uvijek se osjećaju zaštićenim, pa budu vrlo drski prema istražnim organima. Biće jako zanimljivo.
Wellcome to Columbia
Gluho bilo.
NALOGODAVAC MARFI; IZVRŠIOCI DODIKOVCI M. KAJGANIĆ I D. ĆULUM; NAVIJAČI TROJKAŠI. OVO JE POKAZNA VJ. ZA ISPORUČIVANJE DRŽ. IMOVINE DODIKU TE VUKOJE, I. ZAKONA I CIK-a HDZ-u. SVI ONI KOJI SE BUDU PREVIŠE OPIRALI SADA VIDE KAKO IM "OPTUŽNICE VISE U ZRAKU" I SAMO SE ČEKA TRENUTAK KAD ĆE SE IZ JEDNE AMBASADE DATI MIG ZA AKTIVIRANJE ISTE. DEBEVEC JE "PRIMJER" OSTALIM SUDIJAMA KAKO TREBA PRESUĐIVATI FADILU.
SAD SE VIDI ŠTA ZNAČI TO ŠTO SU 3-KAŠI, UZ POMOĆ A. AMBASADE, ISPORUČILI INSTITUCIJE SH.-šima. DOK BOŠNJACI NA ČELU INSTITUCIJA IGRAJU KAO DA SU JUGOSLOVENI, DODIKOVCI ŠTA GOD SU ZGRABILI MAX. SU POSRBILI. FUDBALA, GDJE VICO SVE UNIŠTAVA; TUŽITELJSTVA GDJE KAJGANIĆ SVE R. KOMADANTE ARM. BIH PRIVODI; SIGURNOSTI - GDJE NEŠIĆ I ĆULUM ZATVARAJU POLIT. PROTIVNIKE; FINANSIJA GDJE TEGELTIJA DIŽE KOEFICIJ. IND. POREZA ZA RS BEZ IKAKVE LOGIKE. OVI OTVORENO RUŠE DRŽAVU A 3-KA SPAVA.
Osmiceee,ja bih uzeo diplomu I usta im strpo.
OPET ŠKUTORI I FGR U ZAJEDNIČKOM UZP-u. ONI NAJVIŠE VOLE TUŽIOCE TIPA D. ČAMPARA, DŽ. PAŠIĆ I O. ČAVKA KOJI SU DEBELO NA SKAY VEZI SA KARTELOM DINO & TITO. A SMETA IM PERIĆ JER ISTI NE BENDA MARFIJEFE NAREDBE O VISINI PRESUDE VEĆ ČOVJEK I PO CIJENU VLASTITOG PROGONA RADI SVOJ POSAO SA INTEGRITETOM. KAD ODE NAJGORI TROJAC U BIH IKAD MARFI, SATTLER I ŠMITLER TAD KREĆU PROCESI PROTIV UZP I FGR BANDI.
Iz kojeg si ti dzemata sokole,reci slobodno.
HAHAHAHA MALO PREDSTAVE ZA JAVNOST, TRAŽE IZUZECE SUDIJE KOJI JE POSTAVLJEN DA IH OSLOBODI, A SAD CE BITI KAO NEOSNOVANO I ON CE OSTATI SUDIJA HAHAHAHA NARODE SAMO GOVNJIVA MOTKA OVO MOŽE RASTJERATI
A Bošnje zatucane svršavaju i slave kad se hapse Bošnjaci. Srbi čak i agresore brane kad su njihovi a nama smetaju patriote kao što su i jedva čekali Novalića razapeti. Žalosno je, rascjepkali su nas stranci i susjedi u 100 stranaka, oslabili skroz, podvalili trojku koja predala sve u ruke Srbima i evo šta se dešava. Kakvi god da su ova dvojica, patriote su i treba ih braniti od susjednih država i stranaca po svaku cijenu.
Kako se hapse bosnjaci? Osmica se izjasnjava kao hrvat a Ranko kao jevrej! Zato mali zeleni tisu misu!
Ako su ovo,degenu,ova dva bandita patrioti,onda smo najebali kao drzava.
Ovaj se jedan dan na klixu zove Debevc a sljedeci Debevec, valjda zavisi od kvalitete robe sto se isporuci
Ovo je sumnjiva rabota, kad se uzme u obzir da se sudi doDick-u, a da je tužilaštvovi SIPA pod njegovom kontrolom.
Ovo je udar na državu ! Ranko Debevec neda pardona rušiteljima ove države, veliki borac za našu državu. Dodik i Konakovic iza ovog hapšenja stoje. Dodiku se sudi, a Konakovicu se tek treba da sudi to ce se ubrzo vidjeti. A gospodin Osmica je najjači operativac na balkanu, on je najvise Konakoviču zasmetao. Moramo izači svi da podrzimo Osmana i Ranka !
Ako je ovo udar na drzavu, neka nas svaki dan ovako udaraju, makar ce se procistiti drzava od lopova i svjetskih krimosa. Pa da malo i obican svijet dahne