Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno i po mnogo cemu najbolji nacelnik jedne o 9 opcina Sarajeva. OVI novi mu nisu ni do koljena
Rumeni je najveci mafijas u KS. Neradnik, mafijaš i populista. Temoirao sve radove što je započeo prije 8 godina, da budu zavrseni pred izbore. Samo ovca vjeruje u njegove "dobre" namjere.
Semir je kralj. Pogledajte kako izgleda političar iz naroda, iza kojeg su djela, a ne samo riječi. Sad jednog takvog radnika usporedite sa galamdžijom Konakovićem iza kojeg samo ostaje pustoš i parada peddera. Na Semira trebaju mnogi da se ugledaju. Ovi i Vlade KS jutros otišli da se uslikaju, i nisu ništa smjeli ljudima obećati niti pomoći. Čeka se ferman od Dine i Forte. Živ nam bio Semire.
da a kad su bili pozari stanova dole po raivosy niko ni mukaet
Bravo Sema.Samo jako.
Nisam preferirao SDA nikada,ali gospodinu Semiru Efendicu svaka cast. Da je taktizirao jeste,ali budimo realni drugacije ne moze.
to hoce sigurno a na mjestu njihovih kuca nici jedna lijepa zgrada
Uhljupi jedni odvojite sredstva i na istom mjestu ljudima napravite novi dom, kako vas Boga nije strah.
Fakat ste papci pišem da su ovo srbske kuće znate li novopečeni Sarajlije koliko je Srba živjelo u BP prije rata i znate li koliko ih još imovinu posjeduju u istome naselju vidite da su neke barake u pitanju na 1 sprat vidite dimnjake znači da je stara gradnja prije ratna al papku je jedino jasno kako popljuvati bilo koga jer nema mozak veličine klikera
Još pipe kako je neko podstanar i žalio se gazdi da je struja u česmi i na bojleru al objasniti hajvanu ne možeš osim hooooo i curik ne razumije ništa
Znamo i kad su se spustali sa Žuči i postavili barikade kod auto servisa 'Sreten' i blokirali put dalje prema Brijescu, Buljkovu, Sokolju itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rumeni ima najvise botova! Kriminalac se već dogovorio sa jednom građevinskom firmom u vezi urbanističkih i svih dozvola za izgradnju objekta na ovoj lokaciji. Već dogovorena situacija sa stanovnicima izgorjelih objekata o dodjeli par stanova.
Ma nece, nije se slikao semir, tek kad se fotografise kao ministrica koja je donijela pravilo o diskriminaciji djece prema kojem je 18. dijete visak u razredu, kao kakva unicef ambasadorica onda se moze boljitak ocekivati.
FORTO OBEZBIJEDI LJUDIMA STANOVE IZDVOJI PARE KAD SI MOGAO PEDDERIMA POMAGATI!!!
Kad ce Poljine ovako izgoriti. Uvijek po sirotinji i bijedi.