Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhamet u svojim kuhinjama svakodnevno hrani na haljide svojih korisnika,svaka pomoc je dobrodosla, posebno u ovako teskim vremenima, opcina Centar se ukljucila nadam se da ce i druge institucije pruziti pomoc
Usmjerenost opcine Centar prema najugrozenijim kategorijama predstavlja najvecu podrsku gdje lokalno stanovnista nije zaboravljeno i moze normalno da zivi u ovim teskim trenucima
Naklon do poda sto se svaki dan pruza pomoc ugrozenom stanovnistvu. 👏👏
Hvala sto mislite na one kojima je pomoc najpotrebnija i nastojite im olaksati trenutnu situaciju i vrijeme koje provode kod kuce.
Primjer koji trebaju slijediti sve institucije i na neki nacin doprinijeti radu Merhameta,briga o najranjivijim sugradjanima treba biti jedan od prioriteta.
Zaista pohvalno da se izdvajaju sredstva za ovakve projekte i kontinuirano pomaze osobama u stanju socijalne potrebe,pogotovo starijim sugradjanima cije je kretanje ograniceno ovaj vid pomoci je neophodan.
Drago mi je da su napori ove humanitarne organizacije prepoznati i da ima podrsku opcine u korisnom i odgovornom djelovanju kojim ce se zastititi najugrozeniji korisnici.
U novonastaloj situaciji potrebno je da svi u skladu sa svojim mogucnostima pomognemo najugrozenijim kategorijama drustva,a Merhametu i Opcini Centar svaka cast na ovom zajednickom angazmanu i pomoci nasim starijim sugradjanima.
Sve pohvale i zahvalnost prema nacelniku i Opcini Centar, jer nekome malo znaci puno. Pomoc bilo kakva da je dobro je dosla pa cak i lijepa rijec i posjeta ovim ljudima znaci puno.
Svi znamo da su penzije preniske i da se jedva spaja kraj s krajem, nazalost ima takvih dosta. Ali mi uvijek bude drago kada ima neko da nam pomogne.
Opcina Centar i dalje na djelu, svaka cast u ovo doba nepogode pokazali da su prvi na frontu i da brinu za gradjane.
Ovdje se nema sta drugo za reci osim jedno veliko bravo i hvala u ime svih tih porodica
Finansijska pomoc i pomoc u hrani je svakako dobro dosla, jer ipak se zna da su penzije preniske za nas standard zivljenja.
Svi hrlimo prema ovim godinama i zivotnom razdoblju kada ce svima nama biti potrebna pomoc.Svaka cast da postoje ovakve institucije koje je nude za sve nas,bez razlike.
Divan projekat Opcine Centar i Merhameta.Odgovonost je ovdje velika za te gradane starije od 65 godina koji ne mogu sebi niti prinijeti niti donijeti.Njima je potrebna pomoc i super da imaju nekoga da im je i ponudi.
Odlican zajednicki projekat i investicija
Jako plemenit gest.Novci su mogli biti usmjereni na mnoge druge stvari ali je odluceno da su ovdje najpotrebnije,bravo