Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi koja je sreca kad se postane roditelj to samo mi znamo koji smo postali, tako da svima zelim srecu, a nacelniki svaka cast sto pomaze na ovakav nacin
Sve pohvale na kontinuiranoj podrsci parovima koji se bore sa ovim sve prisutnijim problemom.
Znacajna podrska podizanju nataliteta,drago mi je da se i dalje realizuje i da se na ovaj nacin zeli pomoci mladim ljudima da se ostvare kao roditelji.
Odlicno da se ovaj projekat provodi svake godine,veliki je broj parova koji se suocavaju sa ovim problemom i kojima je vantjelesna oplodnja jedini nacin da ostvare potomstvo.
Mnogi mladi bracni parovi nisu u mogucnosti da sami snose sve troskove vantjelesne oplodnje,finansijska pomoc ce im sigurno dobro doci.
Jako pozitivno da imamo projekte kao sto je ovaj i da parovi koji zele postati roditelji i dalje mogu racunati na podrsku opcine.
Djeca su najvece bogatstvo. Zelim puno srece parovima koji se odluce prijaviti za ostvarivanje prava na sufinansiranje troškova vantjelesne oplodnje i da uskoro postanu roditelji.
Raduje me sto mogu procitati da postoji ovaj vid pomoci.
Veliki broj mladih bracnih parova trazi medicinsku pomoc, te upotrebljava mnoge metode da bi postali roditelji. Projekat je vrijedan hvale i treba biti nesto sto ce ostati kontinuitet, gdje ce svake godine da bude prisutan ovaj projekat ne samo u ovoj opcini, vec i mnogim drugim.
Divno, zao mi je bracnih parova koji zele djecu, medjutim iz nekih zdravstvenih razloga to ne mogu ali ujedno nemaju ni mogucnost, zbog finansijskog stanja, da probaju vantjelesnu oplodnju. Vjerujem da ce ovaj projekat usreciti bracne parove i povecati ukupan broj clanova dvoclane porodice.
Nista ljepse od rodjenja djeteta. Ovo je problem koji imaju mnogi mladi bracni parovi i lijepo je sto im se nastoji na ovakav nacin pomoci da se ostvare kao roditelji.
Odlicno divne vijesti, nek se nastavlja finansirati ono sto je dobro i najvaznije za povecanje nataliteta, jer djeca su sreca
Posto je natalitet u padu, mislim da ce ovo zaista znacajno poboljsati rast istog.
mislim da je ovo najbolji projekat ikad jer stvarno imate zadovoljne ljude koji su jedva cekali da imaju svoju djecu, bravo za centar
Daa bas mi je drago da je nastavljeno sufinansiranje vantjelesne oplodnje to je veoma vazno za sve one koji ne mogu imati djecu