Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja stvar koja se desila Ilidzi u poslejdnjih hiljadu godina. Prema ovome sve drugo je smijesno. Bravo za ljude koji su prepoznali vaznost ovoga, jer bez sistema nema napretka. Bravo, bravo !
Bravo Muzur.
Muzur laže kad zine. Prije dva mjeseca sam predao predmet u katastar i još uvijek čekam nekakav pečat. Suljo čeka pare koje neće dobiti.
Ilidža je lijepo naselje i ima urbanizam puno bolji od ostatka grada
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Ilidža ima najgori katastar u KS. Otiđite na katastar.ba pa se sami uvjerite da su tamo podaci od prije 40 godina .
To sto je sva katstarska dokumentcija zavrsila u RS i nikad nije vracena, nista, a? To sto je Ilidza opcina sa ubjedljivo najvise migracija, nista? I opet nista nije bolje stanje u drugim gradskim opcinama, a svu dokumentaciju su imali na raspolaganju, mnogo manje migracija itd. Svaka prica ima dvije strane, zar ne?
Nije los ovaj Muzur, koliko god mu ne gotivio stranku
ovo ce тraiaт iljadaма godina
Sad ce da izbacuju menjike do sredine puta, da ih guraju sto dublje u komsijino ako njega nema tu ili ako je pored neko drzavno zemljiste...u nadi da ce im se to upisati kao da je njihovo...
Ko ce to da finasira Muzure, koji ce to rodjaci i rodjacke kompanije da se uhljebuju narednih 10 godina.
Maske
Hoce da obnove Novalica ?
Koliko dole je pocinjeno kriminala sto se tice gradnje,parcelizacije, etaziranja. Pridaje jeftino opcibsko zemljista i jos niko nije zavrsio u zatvoru. Dakle svako radi sta hoce ako je dobar sa trenutnom garnitutom vlasti. MUZUR zaslijepio na kriminal.
I sta sad treba da on hapsi one koji su u prethodnih 25 godina raskrcmili Ilidzu. Ovo sto je preostalo je sica. Uostalom, mi ostali nismo nista bolji, svi smo mi manje-vise lopovi. Pogledaj samo ograde na privatnim posjedima koliko su izasle vani, nekad stubovi za rasvjetu bili metar izvan ograde, sad svaki metar unutar posjeda. Nema mjesta za prolaz vozila, a kamoli za trotoar.