Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za vidjeti a i ti stanari ce imati korist od toga.
Top izgleda.
KRIMINAL URADJENA SAMO OVA ZGRADA DA BI LAKSE PRODAVALI STANOVE U WAWES-U, CIJELO NASELjE U RASPADU, A MUZUR OBECAVAO STA JE STIGAO I ONDA VISE NIJE NI OBISAO NASELjE. OVO USMINKALI JER PRAVE JOS PAR ZGRADA WAWES PA DA JE ARAPIMA LjEPSE. E MOJ MUZURE...
I oni sad grijanje placaju po potrosnji. 😂 Jedino ako se griju na plin.
Jeli ovo za članka stvarno
Uradili fasadu jer kvari izgled Wavesa,haj dalje Otesom prošetajte pa ćete vidjeti duplo gore zgrade nego što je ova bila
Stvarno nije za vijest, ovo bi trebalo biti normalno i svakodnevno. I mogli su malo boje i živosti staviti na fasadu, da ne liči na bolnicu. S pozitivne strane, ipak se ponešto i uradi.
Morali stanari dat po 2000KM hahah al reklama ko da je on iz svog dzepa platio
Bem to državu kad je nova fasada vijest.
Kad je nacelnik iz trojke onda se i fasada reklamira kao da je napravljen aerodrom
Kad je nacelnik iz Trojke onda se javne pare trose na poboljsanje zivota gradjana, a ne kradu se javne pare kao kod SDA.
Maknite clanak i ne sramotite se.