Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje licno iskustvo: Molis odgovorne da se realizuju donacije, molis, molis, molis, na kraju nakon godinu dana blokiranja nazovu i kazu da moze ako ce se slikati. Eto, da znate kako to ide.
Dragi Boze pomozi svim ljudima slabijeg imovnog stanja. Fin gest, ali koliko to moze pomoci.? Jer kada nestane sta onda? Ljudi na biroima za zaposljavanje i ali oni koji rade sem uhljeba trebaju pomoc. Tuga do neba;-( Dusa me boli zbog nepravde.
Tesko je danas naci i sirotinju da se uslikas s njima, valja ih izvuci iz kladionica! Zatvorite kladionice i nece biti toliko sirotinje i razvoda brakova i djece prepustene ulici!
pa mora li se sve danas slikat..
Kad nije izborna godina pakete može dati i Safija Šehović... A kad je izborna godina niko ne može osim našeg načelnika Ibrahim beja...
oh, Bože "bajramski paketi"...
Safija ce u dzehenem sto se vako na slabijima reklamira, tobejarabi
Ne morate se reklamirati klosari kad pomazete nekoga
Ovo ruglo od drzave treba podhitno da se raspadne