Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2023, a niste jos obnovili obdaniste na Sirokaci. Toj istoj gdje su skoro svi bili borci na prvoj liniji. Poruka za nacelnika koji se izgleda najbolje slika po kafama: hocemo teretanu, igralista i sadrzaje za vikend i veliki market. Nemojte kupovati mir socijalnim projektima. Dajte nesto da se ovdje pocne kvalietetno disati. Uklonite grozni Mercato sa pola Ferhadije. U svjetskim meteopolama nigdje nema na glavnoj setnici idiotskih kafica koji zauzimaju pola ceste. Uredite kante.
Niko Finciju da zaželi sretnu Hanuku!!! Proglašavao prekobrojnim, zna se koga i po čijoj naredbi, dok je bio direktor Agencije za državnu službu!!!
Irfane šta ima na PIM-u?
Svaka cast.Tako se to radi za zajednicu a ne za privatne đepove kao predhodnik.
Sve u svemu sitnice, gluposti i SDP marketing.
MOLIM I APELUJEM MOŹDA DODJE DO NAČELNIKA ST GRAD,NJEGOVE KOMSIJE PREZIME 'NIZARI' ZIVI I JAKO TESKOJ SITUCIJI BILO BI NEOPHODNO LJUDIMA POMOCI.OPCINA ST.GRAD JE UPOZNATA STIM ULICA JE BRUSULJE 7BR
Gledajući emisije Avde Avdića i slušajući njegove goste, Kanton Sarajevo je prezadužen i na rubu bankrota?
Avdo Avdic malo zesci ovisnik! Malo uzme lovu sebkinom malom, malo komsicu i pise narucene textove. Na sta spade avdo avdic, bivsi odlican novinar, sada ruina od covjeka i od novinara! Sramota kako se prodade za male pare,!
Ihh uzimo je Hadzibajraga za sve opstine i SG vise nego sto pojmit mozete