Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govoreći o tome šta smatra razlogom da Čengić odbija debatu, izjavio je da aktuelni načelnik ima "neugodno iskustvo" iz prošlogodišnje dvije debate uoči prijevremenih lokalnih izbora u Starom Gradu. Čuj neugodno iskustvo mu je bilo to što ga je Emela pitala koji je fakultet završio? E cirkusa od načelnika.
SDP "intelektualac!"
Covjek zavrsio PIM u salonu namjestaja u Istocnom Sarajevu. SIPA je izuzela i njegov dosije. Nasi ga ispod fotelje u salonu. On ce gore zavrsiti nego Beg Ibraga vidjeti cete. Ohol je, sila Bogu nije mila sto bi rekao Vedad Deljkovic za njega, žutog!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Irfan Cengic je odbio debatu zato sto ne zna odgovore na temu svoje lazne diplome s PIM-a.
sudeci po komentarima i lajkovima aktualnom nacelniku se ne pise dobro
Samo pogledajte po Starom gradu ciji su plakati. SDP diktatura i PIM nacelnik
Joj Čenge isti Staljin, nikad ovako nije bilo u Starom Gradu čitavom nema postera SDA. Ali Sarajevo je plahovito mogli bi se ovi s plakata ogaditi narodu
irfan cengic monetize.ba vedad deljković bljak
Opet sda laži
SDA pred izbore izmišlja i laže na kilometre, odakle im samo ideje, to je Krim kolektiv koji znaju kako bi oni radili , pa prebacuju na druge
Hoce SDA kako je navikla i do sad,sve dzaba,cuj da oni plate hej,a Cenga zasluzuje novi mandat samo zbog uzimanja parkinga kriminalcima i stajanja na put uzimanja opstinskih dobara kako ko hoce!
Zabrinjavajuće je svjedočiti lošim odlukama koje se donose na lokalnom nivou konkretno u općini st.grad. Neadekvatno upravljanje i nedostatak vizije direktno utiču na kvalitet života građana. Neophodno je da se pozabavimo ovim problemom i zagovaramo odgovornije vođenje naše zajednice. Transparentnost, kompetencija i posvećenost dobrobiti građana moraju biti prioriteti. Samo tako možemo osigurati prosperitet i napredak naše općine.
Pomest ce Cengic ovu kriminalnu organizaciju
u mom domu sam zabranio spominjanje SDA kriminalne organizacije
Gledaj bodova što ti dislike ostavljaju,stranka sa najviše kandidata koji su bili na sudu za koje imaju dokaze o njihovim ne djelima
znam covjeka iz SDA koji je bukvalno bio cobanin a sada obnasa funkciju
kako znas? skupa ste cuvali ovce?
naravno da su odustali od standova kada znaju da niko ziv vise nece glasati za SDA
SDP "intelektualac" nije smio u debatu, Sve je jasno ko dan! Ako je Skaka procesuiran zbog 10 milja Šta očekuje ovaj , ako je istina ono za igralište 150.000 KM ???