Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo su teske gluposti. Kada vec rade ovo treba uraditi na nivou KS.
Kako ce onda nacelnici krasti?
Upravo tako sto ce on upravljati svim parkinzima tako ce i krasti
Opet placeni clanak, a koji placa opstina. Cengicu, saznalo se za Bogica, saznat ce se i za mnogo sta ostalo.
Kriminal na nedjelu tj uhljebljavanje na teret budzeta. Isto je sa Lokomom u Novom gradu.
Bitno je da mu je Bog dao priliku, a valjda ipak postoje neki zakoni koji uređuju nadležnosti. Ima zloupotreba, naravno, ali mi smo očekivali rješenja kroz sinergiju svih nivoa vlasti, a ne sukobljavanja.
Ma nista novo, upoznat je Irfan Čengić sa svim prljavim rabotama, sve ono sto Čengi dođe sa Suda na postupanje lagano to Čenga sa Adelom Plakalom ignorise, A pljacka parkinga koje je Hadžija sa Almom Destanovic radio, Irfan hoce to da ozakoni, perfidan lik, ovakvi su najgori,
Hoce li debli brat Cengic kuhati po Vijecnici i dalje da ti vratis dugovo za kampanju ili ce ono zubalo Deljkovic krasti od stipendija?
Parkinge je najlakse rijesiti, jesi li ista nacelnice mislio uraditi s padinskim dijelovima opstine,jer su zanevjerovat zapustena.
Posto zivimo u digitalnom vremenu zar je problem postaviti aparate i rampe na parkinzima i zaduziti nekoliko sluzbenika opstine kojih je svakako previse zaposlenonu opstini da prazne kase na parkinzima a ne da se osniva preduzece da se uhljebe podobni jer idu izbori
Cenga kako ces onda Brkovicu/Mulicu vratiti 250.000KM?Aha mozda kroz zemlju sto si im dao na Baricama da prave hotel.
KJKP RAD vec ima ovu djelatnost i radnike, da se njima na upravljanje a dio kolaca da ide opcini i rijesena stvar. ne davat privatno tzv tal koncesije i da sve bude transparentno
Umjesto da se nesto uprihoduje od parkinga, koje svakako niti grade niti odrzavaju, treba uhljebiti nehljebe da to potrose.
Bravo Irfane.
Na celu komunalnog preduzeca opet neki kriminalac i opet sve nanovo
eno i u bulevaru neki krimos zakupio malo zemljista i napravio parking uz naplatu
Neka polako, necemo odmah optuzivati, a ni aminovati. Da vidimo u naredna 3-4 mjeseca hoce li Cengic prozvati Poimenicno vlasnike privatnih parkinga 'koje je doveo u red' a i da vidimo sta ce on to vratiti gradjanima tj. kakvu ce dobrobit imati gradjani od vracenih resursa.
Aperion Univerzitet(istureno odjeljenje Istocno Sarajevo(zgrada JYSK),PIM(poslovni menadzment i informatika).Iz Starog grada autom preko tranzita,pa preko Vraca sve do zgrade u kojoj je smjesten JYSK.Samo podsjecam.
Lopovcic u najavi