Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba dati Efendiću da ovo završi!
šteta adnan je reko da je on premijer budući hahaa
Za kraj kultnih bazena za malu i veliku raju, krivi su Čolpe koji su izgradili birtiju u kojoj se okuplja kriminalno dno i gdje nastupa glazbeno dno. Neko je nekad dozvolio ovo, a sad je vrijeme tome stati u kraj! Najljepše uspomene iz djetinjstva su vezane za ove bazene...
I kakve veze restoran bazeni ima sa bazenima? Koliko ja znam, a znam dobro, birtija je tu bila i prije, pa bazeni radili, mi ko djeca ucili plivati, raspuste provodili na njima, nikakvog problema nije bilo zbog te birtije.
BORIS TRAPARA SASTANAK SA UPOSLENICIMA KANTONALNOG ZAVODA ZA ZAŠTITU KULTURNO-HISTORIJSKOG I PRIRODNOG NASLIJEĐA SARAJEVO GDJE BRUTALNO MALTRETIRA SVOJU UPOSLENICU http://sndup.net/s6mc
E cuj kupovinu, hoce li biti Bingo ili Amko?
hajd necel se i to realizovati pa da se i starogradska djeca imaju gdje nauciti plivati.
Tu je jedan dedo drzao koze par mjececi
bruka i sramota, tolike godine sad se sjetio, simbol grada i kupaliste, da je do sad po pločicu ljepio bilo bi gotovo
Realno treba
Nemoj samo ibro da ptavi nesto, ako bude nesto u stilu parka kod vijecnice naoravit ce djeci bazen cc 2 sa 2 i bingo pored njega. Sve osim otvorenog bazena je promasaj.
Uništili su Bentbasu koja je postala besplatni parking za sve koji bi da tu ostave auto cijeli dan i hodaju okolo. Takva priroda u samom centru grada da ni na koji način nije zaštićena. Dio koji je ostao zaštićen je dio pod kamera pa pitanje onda zašto se i početak Bentbase ne regulira već jednom? O smradu da ne govorimo.
Kad ga tu sjevne Heco 2 :)
Inače na mjestu bazena se do 1957. nalazila prva zgrada napravljena u Sarajevu, Isa-begova tekija, sa čijom gradnjom je počelo osnivanje Sarajeva.
Vidi da je bilo i stonehenge zaboli me neka stvar, imamo previse beskorisnih objekata koji zjape prazni, groblja, bogomolja i ostalih "historijskih" objekata koji nemaju nikakvu drustvejo korisno svrhu, zato sako bazen, otvoreni inista drugo.
Otvoreni bazen za raju, na 15 minuta od Bascarsije...jedan od skalpova onih iza kojih trava ne raste. Trojke, petorke, sedmorke...radite sta znate da nikne makar travka.
Naucio plivati tu...tuzno i zalosno da ovoliko vremena stoji neiskoristen prostor. Efendic moze svima biti ucitelj kada su u pitanju poslovi nacelnika opstine!!!
Da li ovo protiče Rijeka Ind ili šta drugo već
Na Bentbaši sam ljeti provodio dane u kupačem sa čizom i dugmetom sa strane... Oaza poslije rata sa nas koji smo preživili opsadu u Sarajevu... Mnogo lijepih uspomena veže gradsku raju za bazene...
Na Bentbašu na voduuu... Ima već otkopano , lokacijsku dozvolu trećina posla urađena ali ......