Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz kakav narod stanuje u trnovu
Nedo Bog nikome takav narod
Nije ni cudo sto je Bjelasnica unistena..pretvorena u brdo s apartmanima.,.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ibro jak i iz zatvora ko 2Pac
Ovo nema ni u Zanzibaru. Covjek iz zatvora osvaja poziciju nacelnika. Ali dobro, takav smo narod, pokvaren, prevrtljiv, prodali bi mater da mozemo. Svi ovi sto su glasali za Ibru sutra bi isto krali da su u mogucnosti
Ovo govori o narodu iz Trnova najvise
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gotham City aka BiH, gdje kriminalci iz zatvora ko Ibro Berilo (sda) pobijedu na izborima. Dobro dosli u mafija drzavu zvani BiH. :D Ako si lopov onda radis dobar posao za narod, tako su sada izjavili Bakir i kompanija. 30 godina to se i vidi u cijeloj BiH, kako mafija vlada. Svaka cast. Kakav narod takva i drzava. Uvijek bilo!
valjda si nevin dok se ne dokaze suprotno, samo si u bosni kriv...Ibro zasluzeno trojkasi
Kakav načelnik takav i narod
Nije ovo nista. Doci ce nared i poskok konakovic oblizuje se odavno.
Eskobar izlazi iz pakla sve mu je oprošteno!
Narod vidiio da je nevin, on je narodu pomagao i ljudi ga izabrali...
"Kakav narod, takva vlast." - Neprocjenjiva mudrost za sva vremena. Čarobni paketi su ponovo uspješno odradili svoj dio posla. Prodali su se za mizeran paket od 50 KM, dok će im iz džepa desetine hiljada KM biti pokradeno do idućih izbora! Boška možeš kupiti i za čašu vode, bez ikakvog cjenkanja.
ovo treba pripojiti ili Ilidži ili Hadžići a čuj općina sa 300 glasača raspolaže Bjelašnici, pa ovdje se isplati lopovima uvaliti po 5000 za jedan glas....
Ni Montipajtonovci ovo ne bi mogli smisliti, a bogami ni Nadrealisti...
Raja ovo nema ni na Haitiju
Pa.ko ce normalan glasati za Bajru
lud narod
lud narod
lud narod
lud narod