Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate li se onog lika sto je porezo pola metra drva,odmah slika ime i prezime i 6 mjeseci zatvora,demobilisani borac,ovaj nakon 3 godine provaljen,niko nije smio pisnut.Strasno,ali to zivimo 30g.Nepravdu.
Evo idu izbori niko od politicara se ne oglasava da naprave izmjenu zakona za pedofiliju! Mazu ovi javnosti sa registrom kojem pristup ima samo tuzilastvu, sudstvo i policija pa to je i dosad bilo tako. Bez javnog registra nista nisu uradili!!!!
Sećam se svog detinjstva - večito odrana kolena i laktovi, po ceo dan napolju, puškom su nas roditelji terali kući, u kojoj god kući se zadesiš u 2 popodne, bila to kuća drugara, prvog komšije ili neznanca - tu i ručaš podrazumevano... Penzionerima je ukras dana bio da nekom detetu kupe sladoled i čokoladu. Šta je sad ovo, Bože mili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakonski treba ukinut otkup zatvorske kazna makar ona bila i 3 dana
tako je, ovako sto vise love imas to ti manje znaci prekrsit zakon
Interesuje nas ime sudije ili sudinice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gos'n sudec, a šta da je u pitanju bilo vase dijete? Da li bi istu kaznu izrekli?
Zna li se da li je bilo posljedica po Džebru.
Jel vas stid
HVALA TROJKAAAAA!!!
Na instagramu sve slike sa mladim muškim kolegama. A nije se ni trudio da kamuflira bukvalno izgleda kao tipičan primjer nekoga iz tog svijeta...
sirotinja lezi a ovi s parama placaju i ponavljaju djela prava demokratija
Kakve pare sve dok se parama placa zatvor sve gore i gore
imena iz tuzilastva i imena sudija
NIJE VIŠE DOBRODOŠAO U NAŠU ZEMLJU I TREBA DA BUDE NA CRNOJ LISTI PERSONA NON GRATA....KIFELI!!!
a ko su sudije imena prezimena
I nitko od građana BiH nije bio sposoban da glumi u tim ulogama, već je morao netko iz Crne Gore?
I ko zna sta dalje radi? Pa gdje je pamet tim individuama da dozvole otkup kazne?
Zasto nije dobio godinu i po da nemoze otkupiti kaznu, pitanje za sudstvo?
Za sve Amerikanci i Evropljani krivi. Ovog kod nas nema. Ili?
U zatvore tužioce i sudije, korumpirani bandu, zakon mjenjati, kakav otkup, eno ona Lejla Fazlagić milione maraka tuđe imovine opljačkala i ništa, suđenje 100 god, gdje je Delimustafić, kažu u Turskoj u Bakirovoj vili, narod šuti, sve nam treba ovako.
I treba I jos gore