Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha koliko se brukaju koji cirkus, pa vi ne mozete onu vrecu go.ana u zatvor strpati kako cete neku krupnu ribu
Hoce li muriz menic rusiti ovo ili ce u Tuzlu
https://istraga.ba/objavljujemo-europol-ovu-shemu-koja-otkriva-konakovic-se-u-martu-2021-godine-u-dubaiju-susreo-sa-edinom-gacaninom-titom/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasno k’o dan. Veza u MUP-u namjerno nije upisala zabranu 😂 Hoće li tužilaštvo pokrenuti istragu?
Sada je već potpuno jasno da se MUP KS mora hitno i profesionalno očistiti od mafijaškog uticaja kao i od ostale gamadi ugnjezdene u tom sisremu. Čiščnjem će isplivati i politički uticajni pacovi!
lazu kerovi sugavi kakav propust nego su to oni bacili u kantu, treba otpustio 10 sugalja iz puma, pa slijedeci put propusta nece biti a onog malog kriminalca, treba ga fino vratiti u zatvor jer je povratnik u djelu, a kad izadje jos 5 godina zabrane.Ovo ako prodje ne akznjeno treba svakom prasinaru koji vas zaustavi pljunuti u lice i otjerati ga u p.m. kad mogu spahovici sto ne bi mogli i ostali.
Uposlenika Mupa treba otpustiti odma.Ne zna raditi svoj posao.
"vrijeme izvršenja kazne se NE uračunava u ovu mjeru. Dakle, 3 godine počinju od dana izlaska iz zakvora.
Zanimanje tajna.
Hoće li odgovorni u MUPu (ministar) dati ostavke. Neće, jer kod nas je najbitnije da si podoban a ne sposoban. Jedina snaga koja može nešto uraditi su građani, ali na žalost još dovoljno nisu svjesni svoje uloge u snage.
MUP saveznik bahatih kriminala i ološa
Dok se ovi nasi nagode on normalno vozi citaj divlja ulicama grada i vreba novu zrtvu koja sutra moze biti vase dijete,majka,vi!
Mediokriteti u tužilaštvu , u sudu i u policiji .
MUP odavno nesposoban, sudovi korumpirani.
Samo pisaj po sirotinji
Sramota je kako je MUP KS pao na niske grane sa ovim ministrom i komesarom!
Ono, prije njih je bio bas na visokim granama.
Zasto lezihljebojevici iz MUPa jednostavno ne priznaju da nemaju m.... da ga zaustave, a kamoli da ga kazne ili privedu. Rade svi posao koji ne smiju da rade do kraja i kako treba. Dajte gospodo otkaze, neka radi ko smije!
Kad policija napravi grešku onda je propust, a kad ja napravim grešku onda je kazna......