Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tona peleta 1000 KM nabijem ja i izbore i stranke i glasove
Suti, jos ga nismo poceli kupovati na broj komadica, dobro je 🤣
pa što se griješ na pelet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako vas tip izlevati dok spavate😂😂
RONHIL OPET DOBRO ŠVERCOVAO. SAMO GA JE POPUßIO OVAJ PUTA.
Pa ako bude i greska koce vam voditi Entitet,bolje bi bilo dase pricutite.
lako je protiv gradjana zadto niste protiv organizatora kradje i prevare
Ljudi nazad na mindere, fotelje i sl., revolucija se nastavlja. Izašli smo na izbore i to je dosta, tastature u ruke i sve na kamaru im @ebati, dosta je bilo više, da vide kako je kad narod poludi
nije mi drago što ovo Dodik radi ali ona je prvo poletila u beograd.đžaba joj onaj dade komad zemlje na sutjesci.mislio ona će pobjediti 😁luda kuća
Proglasila politicku pobjedu, to je taktika. Kako mozes proglasit pobjedu kad je onako u blizu bilo. Zato da bi mogli kukat
Nametnuti glasačke odbore od nestranačkih osoba. Jasno je da stranke muljaju sa svojim ljudima u odborima. Mogu biti samo posmatrači.
Nestranačke tek može neko kupiti, poenta cijele priče je šta rade njihovi članovi biračkih odbira jer ne postoji glasačko mjesto u RS a da bar jedan član biračkog odbora nije iz opozicije. Ako je već tako, a jeste, onda za svaku moguću prevaru na glasačkom odgovorni ti njihovi članovi odbora a samim tim i opozicija sama. Tako da nije to baš tako jednostavno.
Građani ne žele transparentnost izbora. Više vole da ih vlast gazi. To ima rijetko gdje u svijetu.
Huh. Ne znaju li srbčuge ni brojati tačno glasove? Nije ni čedo da su oni od BiH napravili 🍌 državicu.
Ja kontam da je sve pošteno i ispravno kao i do sada što je bilo! Nema tu nikakve dileme!
Vala neka Dodika. Trivicka je nesto kao Biljana Plavsic. Iz ociju joj viri zloba. Dodik je bolji od nje. Ova je ZLO!!!
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Vala je svejedno...Mićo kriminalac,mlada dama štovatelj lika i djela Draže....helem,isto
Tako je!
Našla se ona da huška narod na rat, Amerikanci su u izbornoj noći odlučili da je Dodik njihov i on će ostati a ti huškaj svoje selo, očito te niko ne gotivi ko te zna, možda si prodala glasove.
Zalite se upravi vodovoda,snsd i sda su najjaci u izbornim kradjama,a drze vlast.