Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic je bio psihijatar pa svojim pacijentima napuni Hag
UZP skriptasi rade na sve vijesti o Komsicu. Uvijek skripta top komentar
Bravo. Pravi prijedlog. Političar u BiH je jedino mjesto gdje ti ne treba ljekarsko uvjerenje, školska sprema…ništa. A odlučuješ o sudbinama miliona ljudi.
Dugo nisam od nekih politicara u nasoj drzavi cula bolju ideju. Samo kakvi su i taj nalaz od psihologa bi kupili i lazirali.
Ko će vam onda vodit “državu”?
Da je normalna država i ova opozicija iz rs-a ne bi mogla proći na izborima. Sve su to klasični chetalji!
Detektor laži obavezno
Ne trebate zvanicnicima psihotestove uvoditi,nego onima koji biraju takve likove...narodu trebate uvesti testove...jer sam sebi bira lika koji ga krade,koji ga vara,koji mu ne da posao,tjera ga iz drzave,tjera ga u rat...narodu trebju psihotestovi.. a prije svega pismenost...da zna za koga glasa...🐑🐑🐑
Pravi odgovor na sva pitanja
Obavezno svakodnevno testiranje na droge, obavezno da priloze potvrde o nekaznjavanju, CIPS i sve one gluposti koje obican gradjanin mora da prilaze da bi dobio najobicniji papir za bilo sta.
Sve si upravu, samo što psihijatrijski pregled i dozvolu za kandidovanje može da uradi međunarodna psihijatorsko-psiholoska komisija, jer bi od naše komisije putem mita dobili pozitivnu ocjenu,a budala do budale.
Ne priznaju sudske odluke najvećih međunarodnih sudova!!! Šta je to??? Je li to psihijatrijska dijagnoza??? Kolektivna!!!
Obavezno glasanje elektronskim putem i mirna Bosna
I testovi na drogu svakih 72h pa nek' kosta koliko kosta🙂
HAHAHAHAHAHAHAHAH
Od toga nema ništa, premalo je onih koji bi prošli psiho test.
Od toga nema ništa, premalo je onih koji prošli psiho test.
Dodik će tražit da ga onaj Džajić pregleda ! Nije te struke , ali na to smo naviknuti !