Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki na ovom spisku imaju samo osam razreda škole...SDA i SD najveći lopovi i preletači, sreća Tuzla je to davno prepoznala...
Jasmin Jong-un ... lazov kakvog nema, ...stadion nam pravi UEFA, Ilincicu nam uredjuje iz IPA fonda, prikljucci na daljinsko grijanje samo novoizgradjene zgrade i 2 kuce godisnje, gruntovao Panoniku, Saobracaj i komunikacije da moze "hapat" ... i samo Brcko voli vise nego Tuzlu 🤣🤣🤣🤣
Sprčim vam ma7er.
Lagano onlajn, a parice lajv.
80 privatnih stomatoloskih ordinacija, pored besplatne usluge u DZ-u? Sve veci broj privatnih biohemijskih laboratorija, pored besplatne u DZ-u? Radiologija ne funkcionise, ginekologija ne funkcionise, zapravo, osim hitne, nista je funkcionise. DZ Tuzla je sam sebi svrha.
@Maksuma Bosna i Hercegovina se nalazi u nikad težoj situaciji,ništa ne funkcioniše ni na kojem nivou.I sad kad pročitaju pismo opozicije iz Tuzle ovi u međunarodnoj zajednici će se toliko nasekirati da neće moći zaspati.
Svuda je isto, sistem se urusava ubrzano, godine kradja, kriminala i korupcije dolaze na naplatu. Milijarde se ulozile u drzavu kroz razne donacije i pomoci a nije se makla milimetra od 70tih.
Nećete faraona nikad srušiti to je babovina njegova kao i bosnu što je bakir naslijedio hehe
Dzasmin misli da ce zauvijek biti na vlasti, mi pravi generacijski tuzlaci se gadimo na odvratnu politiku SDP-a ciji je cilj samo da razdvoji Bosnjake pod izgovorom multikulti. Fuj
Koga da razdvoji? Njegov cilj je da rasproda svu gradsku zemlju do kraja svog dozivotnog mandata, jebe se njega za razdvajanje i zbrajanje.