Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nece mu past kruna s glave... On ocito misli da je ovo kraljevina a ne demokratska drzava. Nisi kralj niti lider. S vucicem mozes privatno na kafu. BiH nek predstavlja njeno Predsjednistvo a ne SDA bot.
Koliko nas bruka covjek, idi, na*uzi se...Otkad je to on predstavnik Bosnjaka molim te lijepo?...Mene ne predstavljaj majke ti.. Stvarno se ovako izzivciram Halalite, ali covjece ti si predsjednik stranke a ne drzave da razgovaras o ovim temama...nelegitiman si covjece kapiras?
Nije kralj. Ali jest vas vodja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U kojem svojstvu ide,prije par mjeseci je odbio je isti poziv iz Zagreba, uz obrazloženje da ne želi takve etničke razgovore, i uputio ih na zvanicne organe BiH odnosno na predsjedništvo, a sad prihvata isti poziv, muka mi je u želucu kad pomislim.kako nam se vucic smije kao glupim Bosancima, oni kao.dzelati hapse naše ljude, ne izrucuju ratne zločince, ne priznaju genocid, veličaju i prizivaju nove genocide na Bošnjake koje bi sutra da mogu opet uradili, i ovaj ide njemu,
Bakir ne predstavlja nikoga jer niko nije ni glasao za njega. Nije ni bio na listi. U Dom naroda ga postavila stranka zahvaljujući nakaradnom izbornom zakonu.
Imamo li mi institucije?! Koji je on kurac-palac pa da ide tamo?!
Sada je najmanje potrebno da SDA pregovara. Time dodatno saucestvuje u rastakanju ove drzave.
Znao sam ja da ce ovaj ublehas Bakir otici na noge Vucicu i spasiti Dodika, jer Bakir veze o politici nema i nije mu prvi put da radi katastrofalne poteze za BiH. Ili je ekstremno gl up, ili ovo radi svjesno kao igrac nekih od sluzbi. Bakira treba skloniti sveopcim bojkotom i od strane pro-bosanskih politicara i od strane naroda na glasanju, pa mozda bu daletina izvuce pouku, mada sumnjam, jer pored toga sto je gl up, on je i tvrdoglav.
Ako se razgovara, razgovara se institucionalano sa liderima u BiH ne samo nacionalnim. Sta ima se razgovarati sa Vucicem i Plenkovicem, tj Srbijom i Hrvatskom. Pricamo mi unutar BiH o svojoj buducnosti.
On ne treba Vucicu davati povoda da prcka po nasim problemima, pogotovo u Beogradu, Izetbegovic je los politicar bez prave vizije i jos glupast, Vucic ce ga zednog preko vode prevesti.
Posle nam krivo sto nas smatraju PLEMENIMA? Pa hajvan sebi uzeo pravo da predstavlja nas narod? Dodo, dragan , on i jesu od prilike poglavice ali manjih plemena!
Ima jos dijelova da se Bosna proda, kao 1995. Ebat je. Bitne su Poljine..to je Bosna
Dobro je da ne pošalje emisare?A samo da pitam : koga ce on tamo predstavljati? SDA vjerovatno, ali sda nije drzava? Zaželio se on skadarlije prije ce bit!!
Bakir je VELEIZDAJNIK i PATOLOŠKI LAŽOV !!!!!! Sve će uraditi da spasi svoje i ženino d.pe...UPAMTI DOBRO Bakire neće te niko moći spasiti od vlastitog naroda !!!!!!
E moj prika! Sve dok ga okruzuje narod koji je povjerovao u sda dionice i zlatne kasike niko nista im ne moze! Glup narod. Njihova dječica jedva se upisu na pravi fakultet dok djeca ovih spodoba zavrsavaju na privatnim s direktnim poslovima. Primjer onog Skake. Ide u Katar kao ambasador. Dzaferovic ga predlozio.
Vidi kako svi znaju sta on treba raditi...
a sto bi to trebao da radi on nema nikakvu funkciju osim u sda stranci a gura nos tamo gdje ne treba moze da ide samo u privatnu posjetu
Sad češ vidjeti Seku sa diplomom iz Beograda.
Sad češ vidjeti Seku sa diplomom iz Beograda.
Sad češ vidjeti Seku sa diplomom iz Beograda.
Sad češ vidjeti Seku sa diplomom iz Beograda.