Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi već odoše traktore podmazivat
Procitah neku tacku 2. Od mnogobrojnih, kaze nakon 25 god ova kandila konstatuju da ovdje oruzani sukobi nisu moguci. Ne bih se bas slozio s tim raspiste ga molim vas i za manje od 3 sata sam u Lukavici u Tom Tomu i zabijam zastavu sa Ljiljanima na sred raskrsnice. Haj molim vas raspisite ga.
Vj opet potvrda da je u Srebrenici bio genocid, pod 2. Mozda vaznije da shvatis jeste da 25 god trpimo kandila ko tebe vjeruj mi da pricas sa nekim ko zeli rat vise nego iko samo da bi takve ko tebe sjekao tupim nozem, zato moli Boga da ga raspise, raspisite ga sto prije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Litar ulja mart 2020 - 1,95 KM. Litar ulja mart 2021 - 2,70 KM. A oni pricaju o nekim razlazima, klincima, palcima.
isplivala govna na sve strane u b.luci stanivuković razotkriva kriminalnu kliku koja hara u sarajevu vrh politike i stranki pod istragama i suđenjima za svaki kriminal tako da je međusobni sukob dejtonski plarizovane bih odličan izlaz sve će se odlučit u briselu vašingtonu i moskvi koji su to sve i sklepali 96'
Standardna srpska politika jos od Miloša Obilića.Otac posalje jednog sina u bradonje a drugog u partizane. Kako god ispadne na kraju porodica uvijek bude na strani pobjednika i opstaje. Sve se ovo vodi iz Beograda, od jednog oca...oca mu njegovog!
Joj šta Dodik radi opoziciji pa to ja za plakati.
Šta ste planirali sa silnim radnicima što rade po Sarajevu Goraždu,Tešnju,Tuzli itd??
Planirali su da ih unovače u prve redove i da im dadnu noževe. A šta ti misliš? Ovi su žedni krvi i ponovo će klati, silovati i ubijati. Samo čekaju plave koverte i prećutna odobrenja. Pitanje je samo, kako će na to Bošnjaci odreagovati. Hoće li im opet čuvati prdoslavne crkve i milovati ih po glavi, ili će ih potrati sve do zadnjeg a onda se okrenuti linijama i obračunati se sa vlasima jednom za sva vremena? Sve je do Bošnja...
TO JE DOGOVOR SA DODIKOM I TO NISTA NE ZNACI, TREBA PROGLASAVATI MOBILIZACIJU ARBIH!
Joj ajd nek neko jos spomene traktore, ko da su oni bitni, više je bitno o čemu ovi sada pričaju i gdje je caka problema, ali SDA je ta koja je od početka počela ludnicu, sve je ovo sada pred izbore.
Čuuj zar postoji opozicija kod Staljina.
DALI U RS VEĆINA RAZMIŠLJA KAO DODIK 🐒 OČIGLEDNO NE NISU NI U OPOZICIJI VIŠE 🐒 DOZOVITE SE MALO PROĐE VAM ŽIVOT NEMOJTE BITI 🐒DODIK KOJI VAS JE BEZBROJ PUTA NASUKAO KAO🐒🤭
Pocinje sranje , dodik je osjetio da gubi 2022 godine izbore. Drasko sa ekipom dolazi da pomete e sad on trazi modus da razvali sve da ispane ili “heroj”(znamo kakvi su srpski heroji) ili zrtva (ako ga svjet sankcionise glumit ce zrtvu)
Gasi manji entitet i motaj kablove!
Jedino Srbi u RSu nešto rade zato se i puše o njima.
bukvalno skontali ronhilovo hajmo se razic
Na Radio Televiziji Republike Šumske su samo prenosili kada je GENOCIDAŠ priča, a ostali GENOCIDAŠI bijahu uvrijeđeni jer je prekid nastao kad' su oni nešto GENOCIDNO se hvatali mikrofona. Hoće to, kad' se živi u Republici Šumskoj ili kolokvijalno nazivanoj i Republici GENOCIDNOJ.
Jos jedna uobicajna sjednica u RS, prozivanje viskog predstavnika, najviljivanje referenduma i naravno opizicija napusta istu. Promjenite bar nesto iduci put