Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA politika - PRODAJEMO DRŽAVU ! FINALNA RASPRODAJA!! SNIŽENJE 100% !!!
@BulevarSrpskeLige tebi su izgleda popustili lijekovi ili si postao imun na njih. -Odavno te nije bilo. Boriti se protiv vas i mrzeti vas je nešto sveto
Nije ovo kapitulacija Izetbegovica,ovo je njegova prava slika,njemu je dobro.uzima koliko hoce,puni svoje racune..njega narod nezanima..polako dolazi na svoje mjesto njegova izjava.BITNIJA MI JE OPCINA CENTAR,NEGO CIJELA KRAJINA..
Ako Bosnjacima do sada nije bilo jasno valjda je sad jasno svima
Kaze Komsic "Ne brinite,imamo 2:1 za BiH i NATO" a HDZ-a se nista nece pitati......a u Bosni vole slusati Bajke
ovo kadrova sto imamo dobrih u jednu stranku ostale pogasit
Djesu ove ovce sto glasaju za SDA da vam se zahvalim sto unistajete Bosnjake I sto unistavate Bosnu zajedno sa SDA I bandite.
Bez budjeta nema love za izbore! Po ovom glasanju ispade da su SDP I NS protiv izbora😂 Ja kurceve opozicije😂
Boli Sda ona stvar za Drzavu bitni su im vlastiti interesi
Ovi ne znaju ni sami šta hoće ,prvo bi da protestuju što nije usvojen budžet jer nema izbora sad protestuju što je budžet usvojen što će biti izbori.
KRIMOS SARAJLIC KROJI SUDBINU DRZAVE I NARODA.. KOJI SMO MI.BEKANI STA SEBI DOZVOLJAVAMO..
Neka opozicije na nivou države, ona tu nešto i uradi, a ova na općinskim, entitetskim ili kantonalnim nivoima se obično sliže sa vlašću zbog sitna šićara. Tamo gdje je još ima.
SDA je taraba al je ovaj SDP prava katastrofa. Da kojim slucajem nisu glasali propali bi izbori i opet bi kmečali. Bez ikakve realne politike u ovoj zemlji gdje neprujatelji imaju vrlo jasnu politiku.
Nigjde nikoga...
SDA je prodala vlast SNSDu kada su im dali četvrtoga u domu naroda. A Nermin Nikšić kaze: " Nemojte sumnjati da neusvajanje budzeta nije ništa drugo nego zajernička igra SDA i HDZ da ne bude izbora". Kada se budžet usvoji i sad, kad će biti izbora SDP kaže: "izdaja". Nije lako sa našim SDPom.
Hahahaha, koja komedija. Kupite nova auta političari, trgnuće vam na nos. Na kraju, kad se pomotaju kablovi, ostaćete sami u tim klupama, nikoga neće biti da ga gulite.
Mic po mic....