Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino i cetvorka,samo u vas gledamo,2022 je konacna bitka! Spremni smo!
@Petak13 Jucer je Dino bio pobijednik, onda kaze da ide sa Kojovicem u koaliciju, pa nije ti Bosna od Ilidze do Bascarsije magarce. Budi sa Kojovicem u bilo kakvoj koaliciji, gledati ces Seku i dalje u klinickom kao seficu. Osim toga, ako Dodik i Covic stoje iza ovog, a stoje, SDA komotno moze sutra raspisati izbore, uzeti ce vise glasova nego Alija 1991. Sramotno da od 13 najvisih funkcija u pravosudnom sistemu, 12 okupiraju Zivoradi i Mariofili iz posrbljene i pohrvacene manjine! Sramotno!
bolje ti je pakuj kofer i zbogom iz Bosne jer vi "pobjedjujete" 30 godina petokolonasi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je 11,5 milijuna poreza koje je Fahro utajio?
Jupiiiii, pušten Fadil, sad im,a ko voditi Vladu, pa će podići penzije, minimalne će biti 800 KM, a plaća minimum 1.500
Žao mi ovih SDA botova. Dok im gazde žive kao lordovi, oni jadni jedva i za sendvić zarade. Kakav mazohizam.
U trezor ga stavite, tamo je najsigurnije. Provjereno
👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Na sta je sve spreman ovaj Dino , zlo jedno
Konjakovicu smradu jedan, naporan si
Dino se umislio previse
DINO NEBITAN SI MAJKE MI
A vidi SDA omladine na klixu što su se raspisali, nema veze što su pokradene pare, milion afera, nema veze što država stoji u mjestu zbog korupcije i kriminala, što smo kao narod na samom dnu svih statistika, važno je njima da pišu hvalospjeve, lažu sebe i sve oko sebe, sve zbog...možda cvaje danas. Dok je ovako jeftinih klimoglavaca, pravi kriminalci ne trebaju brinuti, uvijek će biti blizu budžeta.
Niksicu totalno si nebitan lik
Ovo sve bi i imalo nekog smisla da sve to nije izrekao Konaković.
I opet Dino misli da je bitan 🙄
Nemoj se ti Dino javljat molim te. Duže si nas ti gazio od Novalića.
Sad mi ništa nije jasno, kome je drago što je premijer uhapšen, ministru Radončiću ili ovom zgubidanu Konakoviću. Meni se čini da je drago Konakoviću...
Uhljebi i paraziti svi zajedno.