Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama trebaju političari sa kičmom. Trenutna vladajuća garnitura KS je puna nesposobnih beskičmenjaka koji samo slušaju svoje partijske diktatore. Trenutna im je naredba da koriste krizu za što više javnih nabavki, uhljebljivanja, tjeranja dobrog kadra i sl. Nismo bolje ni zaslužili ako iste odaberemo u oktobru.
Premijer Nenadić je strogi profesionalac bez mrlje u svojoj profesionalnoj karijeri za razliku od ovih dusebriznika i propalih politicara!!!Samo naprije Premijeru imate podrsku gradjana KS💙🇧🇦⚜️
Ko je ovaj?
@Zanovijetalo PA MARIO, PARDON MARIONETA SDA-SBB-DF MAFIJE !!!
@Zanovijetalo hrvat s Halal certifikatom.
Kako je sad opozicija odjednom “pametna”. Na ovom vaktu teškom se najbolje vidi ko je “ublehaš”, a ko radi. Ljudi iz izolacije pišu prijedloge, halo bolan pa gospodin Nenadić radi, djeluje, sad ste se našli oglašavati, nakon krize ćete i svojatati svoje “uloge” kojih nema.
Da su valjali i radili ne bi bili opozicija.Kako nekom fali fotelja uuuuuuuu.
Podrska Nenadicuu. 👏👏🍀
Miševi se javljaju iz svojih rupa
Da su bili dobri ne bih bili bivsi. To se posebno odnosi na konakovića. Pomeo ih SBB i Fahro 👏 👏
E cuj 'lavinu smanjenja radnih mjesta'...pa normalno kad ste autobusima gurali uhljebe vise ste ih nagurali za godinu u Toplane nego svi ostali za 25 godina. Poklopite se i sutite MOLIM VAS!
Ne treba uopstw obracat paznju na ovog nastavnika fizickog, nebitan totalno. Sakrio se u misiju rupu i uhvatio se tastature. Ocito mu dosadno u izolaciji
Zašto nisu čestitali dan armije peđica i nerko
Opoziciji skučen prostor da se slikaju i koriste govornicu za samopromociju zasjedali bi dok narod zatvoren u kućama
Radi li ova opozicija išta osim što pišu saopćenja?
Bravo, svaka čast
Sbb🍀💙
Podrška Nenadiću
A gdje je PEČAT ???
Gdje je onaj KONJaković ??? SRAMOTA VELIKA ,a za VAS ogromna podrška Nenadiću