Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška našim HEROJIMA! Genocidna paščetino, gotovi ste !!
i poslije rata rat ! Izet Nanic a vi se uglavili u tendere ,javna preduzeca sve multimilioneri vecina sa optuznice(sto implicira da su za pare i ratovali a ne za drzavu) ...pa pustili Bakira i SDA da drzavu vode...e nek vas sad razvlace ko zadnje jade, nije mi vas zao
https://www.youtube.com/watch?v=jPhWhGekBAQ&ab_channel=Armin
Nekad je i SDA bila za narod, a danas je protiv naroda
kad je to SDA bila za narod ?
Vikic pa sad ovi casni ljudi? Ko je iduci doktori koji su lijecili ranjene? Pa onda vatrogasci sto su kolko toliko stigli ugasiti pozara? Pa onda majka i djeca koja su prezivjela 4 godine granatiranja cetnickog?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Halooo, klix ili ko već,nije Dobrovoljačka 03.05.1992, to je Skenderija, napad na presjedništvo, da li vi kontate šta pišete?
Razlika izmedju policajaca Dragana Vikica i ovog umisljenog ljigavca je ko nebo i zemlja.
Ostavite neka sud radi svoj posao. Medijska prica samo ima kontra efekat i ne pomaze nikome, a ponajmanje optuzenima
Nije problem da sud radi svoj posao, problem je sto se ljudima nabijaju troskovi, a za ovaj slucaj je Hag utvrdio da nema nikakvog zlocina. Ima snimak kada je pocela pucnjava da se general Jovan Divjak dere da se prestane pucati , a genocidasi su i protiv njega podnjeli tuzbu. FUJ
Kada će doći na red procesuiranje odgovornih za stradanje civila na tuzlanskoj kapiji
JNA je bila legitimna meta
Kakvi heroji pola ovih su gori od četnika ,krali bježali ,glumili neke mozgove ,...valjo im rat ko nikome...pogotovo ova pogana njuška dahić iskompleksiranu Titin milicijonerčić čitav rat u podrumu proveo.
Iskompleksirana osoba se nasla komentarisati i udjeljivati svoj licni epitet drugoj osobi haha. Ako ce ti tako biti lakse samo ti. 😆 Zbog takvih kao sto si ti smo danas ovdje!
Svi koji su krivi trebaju da odgovaraju naravno sud treba da nepristasno i bez pritiska odluci ima li krivice ili ne.Dosta vise poslje 30 godina od kraja rata mi jos pisemo o istom i vrtimo se ukrug.
Ljudi u svom gradu branili svoje građane od pomahnitalog agresora koji nam je zaplijenio svo oruzije od TO a mi ga kupovali 45 godina odvajajuci od svojih plata za SSNO. I sta je trebalo, da patriote ne uzvrate na pucanje iz konvoja, iako po sporazumu o povlacenju JNA, oruzije su trebali ostaviti u kasarni.
Jbt kojim se intenzitetom istražuju ovi (većinom nepostojeći) zločini Armije BiH, čovjek bi rekao da smo ih mi počinili 80% u ratu a ne Srbi. Zašto se ne hvataju i ne procesuiraju toliki izvršitelji masovnih ubistava i klanja hiljada civila po Prijedoru i Srebrenici?
Genocidaši šire svoj nepodnošljivi smrad zadnjih dana. Neka ih još malo nek ispušu za kraj....
Podrška svim našim HEROJIMA. Plan genocidnih kopilana Nikada neće proći!!
Zaprijetiti sudijama vrljikom mozda upali😆😆😆😆😆😆
Vikic pa sad ovi casni ljudi? Ko je iduci doktori koji su lijecili ranjene? Pa onda vatrogasci sto su kolko toliko stigili ugasiti pozara? Pa onda majka i djeca koja su prezivjela 4 godine granatiranja cetnickog?
Pun portal onih DOISTA POREMECENIH onih koji ne vole svoju rodnu grudu, INACE štovaoci VRLJIKA i JESMO LI GENOCIDNI...JESMOOOO....🤣🤣🤣🤣🤣🤣 NASEREM VAM SE U USTA I DOBRO NOGOM NAGURAM