Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se ocekuje izricanje oslobadjajuce presude ?
Jbt mi se branili od Agresora, zamisli koliko sudskih slučajeva bi trebao imati agresor sa jedne i sa druge strane??!!!! A nema ih...... Nažalost politika još uvijek upravlja tužilaštvom i sudom!!!!!????
Nastavlje se modna revija apsurda, i naravno bit će oslobođeni, Fadil definitivno hoće.
Gledam snimak i ne vjerujem, dilfa sklopi kisober iz prve, bez da mu je neko pomogao niti suflirao kako.. 🤔
Ko da u svatove dolaze. Tobejarabi
Ovo je kao da gledamo film koji smo već gledali prije, znamo njegovu radnju i kraj, a pravimo se kao da ga prvi put gledamo...
Mora da je Vasvija malo Pericu dala a voli ona to jos od mladosti
Daj vise osudite tu bandu lopovsku dolaze na sud kao manekeni a pokrali i jos kradu
Temelji ove drzave su zakopani na lazi, prevari, korupciji, krađi, licemjerstvu itd.. i nikad tu dobra nece biti nikad.
pa rat se I vodio, da bi se kriminalci dokopali vlasti. I onda se kao nadjemo uvrijedjenima kada neko Balkan uzima kao primjer korupcije, kradje, kriminala i bezakonja.
Poslije svega idu tužbe od TRIO F Fadil Fikret Fahrudin za nanesenu bol
Branko Perić... tu je problem.
Sultan Bakire, jeli sve pod kontrolom ?,Napravise ti dobru glavobolju i ovi tvoji nesposobni seljacici -HARAM LOPOVI
kako tačno glasi optužba u ovom slučaju? za što su osuđeni? za pare kojima su plaćeni respiratori i ima trag novca... za viber prepisku tome da se trebaju kupiti respiratori u nekakvoj vještački stvorenoj pandemiji, krizi i nestašici za liječenje potrebnih sredstava. za šta im se sudi?
Sjećal se ko protesta “HOĆEMO VAKCINE!” ? Dođoše vakcine, neće niko da se vakciniše.. htjeli smo respiratore, dobili 100 komada za 10 miliona, to je tad bila ta cijena. Taman je to nama..
Samo u apsurdistanu - do podne u sudnici, od podne na funkciji..... Cirkus od drzave... Bjez'te djeco ako ikako mozete....
FOOODIL Respirator koristio policiju Novo Sarajevo za uhođenje kćerkinog momka Jeffrey S Kaufmana, da bi ga na kraju parama kupio, podvodio Azru Novalić, kćerku, tom Amerikancu koji je u to vrijeme radio u USA ambasadi, kako bi mogao izvoziti preko njega ukradeni novac. Jeffrey je dobio otkaz u Ambasadi, a sve je prijavljeno od Europola do USA ambasade, Jeff je umiješan u silovanje, prodao svoju domovinu
Predstava za široke narodne mase. Tačnije cirkus!
Solak konta ako ima naočale da će izgledati pametniji, kakav moron ušljivi lopovčić