Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad napraviti paradu u Sanzaku sa nasim kadetima..
Dobri su dobri za selfije dobri.ovi bi napustili položaj.ako im se isprazni baterija za mobitel.
Bože sačuvaj, ko da su specijalizirali kardiovaskularne bolesti, pa ima školovanih ljudi, magistara, doktora nauka koji rade najobičnije poslove jer ih ova država ne treba!
Ma stela, pojma oni nemaju , sad da ih iapitas osnovne stvari veze ne bi imali.
Fbuser438 Pa moju mozes samo i da zamisljas i da se divis, i ti i ovi sto ti bacise lajk lmao. Ako ces da znas, jako lijepa faca, plavih okica i svijetlog tena za razliku od vas.
Moj narode WTF
Ajmo poslat bh vojsku u rašku oblast
Ovi će nas branit ako zagusti? Hmmm...
Zalosno samo sto 60% vojnika oruzanih snaga BiH ne bi branilo BiH niti gradjane BiH niti zstavni poredak nego bas naprotiv...
Pa patriotizam jednog naroda koji nameće zakone i predstavnike drugim narodima i stvara tenzije je jedan od razloga. Što više Željka Komšića manje je države, bujrum opet svi za Željka dok se država neraspadne
Da nije smjesno bilo bi zalosno.
Zar nemaju žene ženski sako?
Fikreta, između mene i dna, još samo ti stojiš, Fikreta.
Moja Hrvatska nikada naučiti lekciju, niste im valjali ni s hotelima po moru, zar mislite da će vas zavoliti zbog školovanja na HVU "Dr. Franjo Tuđman"?
To je fenomen u povijesti ratovanja bio da je napadnuta prijateljska vojska dok su im žene, djeca ,majke nane u državi od te vojske i još ih proglase agresorima. A liječili ih po Hrvatskoj , humanitarnu pomoć slali, oružije im slali al eto okrenuše se protiv hrvata jer su mislili protiv srba nemožemo hajmo na hrvate pa i se gadno prevariše
Evo novih uhljeba , sa penzijom 3K
Trebali su otvori Skolu Izet Nanica treba biti uzor madim oficrima!?
Pipci Budžeta
Školuju se vojnici BiH-a u Hrvatskoj a patriote govore da susjedi nevaljaju i izvršili agresiju a spasili ih
Pa vi i jeste izvršili agresiju, to je presuđeno u Hagu, ne znam stvarno kakve veze to u ratu što je bilo sa tim što se oni školuju u Hrvatskoj.