Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjezbaju zajedno i onda svi na tri strane pa jedni po drugima. Paradoks.
Istina. Biti ce kao 91e sa JNA 😄😄😄😄😄
Bosna je ovo ali neka nas.
Proširite vježbu , makar do Laktaša , 😁
Nemojte komentarisati ono sto ne razumijete ,hajmo ruke gore ko je bio u vojsci kako se zvala kasarna u kojoj su sluzili ,koja su klasa bili ,gdje je bila prekomanda iz prve kasarne, kada se polaze zakletva nakon koliko vremena.
Ko god kaze da je ovo bilo bijedno i jadno nije bio u vojsci ,kada pristupite u vojsku dobijete 2-3 uniforme jedna je za marsiranje, pozdravljanje zastave ,izlaske u grad da svi identicno izgledaju nove novcate uniforme ,druga-e uniforma-e se koristi za vjezbanje one su obicno u losijem stanju kao i cizme da se navikne i nauci ,nema i vojsci manekenstva ,nije bio strojevi korak zato izgledaju ovako ,strojev korak svi se ravnaju D,S,V,R.
Interesantno kako su smjeli izvoditi vjezbu a da nisu pitali Duduka.
Kad se samo sjetim obuke i opreme u bojnoj Zrinjski ovo mi izgleda tragikomedija!!
Obuka u bojnoj Zrinjski 😂😂🥲
NAROD TREBA DA BUDE SVJESTAN NISTA SE NEMOZE NA SILU.KAKVA VOJSKA CIRKUS OD VOJSKE.VOJSKA JE BILA U TITINO VRIJEME OVO POSLIJE CIRKUS OD VOJSKE.
ova vojska veca lakrdija od momaka u patikama
Kako je ovo bjedno - pa zar nismo sposobni ljudima rjesit jedinstvene uniforme, cizme, sljemove itd... Stvarno je ovo bjeda i sramota teska...
Za heroja su dovoljne tene i Hekler.
Kada se zarati, svi ce na jednu od svoje 3 strane. Biti ce kao 91e sa JNA 😄😄😄😄😄
Patriotama Bosne je bitna ona grupa oficira i vojnika koji će biti nukleus odbrane države kao i '92. Zajedno sa MUP-ovima su bili prvi ešalon odbrane dok se nije ustrojila respektabilna Armija. Gdje će izdajice, to nas ne zanima.
A kod nekih kokarde u dzepovima..
Treba biti spreman nikad se ne zna kad budale mogu napasti državu.
uzalud kad ce ti jedni opet u VRS i opet da cine cuda,a drugi ce ti vamo u ujkane i par njih koji smatraju svojom drzavom i narodnoscu, tamo gdje se i rodio...
i szta kaze duduk na ovo, pripreme za NATO a on se sakrio u misiju rupu
Sila, ahaha
Samo armija Bosne i Hercegivine❤️❤️❤️.Znal dodo da se ova vježba izvodi na Manjači, je li ga iko pitao