Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaće šta garagani da zapale
gargani su za ove gospoda
Zapale jrdan sator , ostali se smotaju , i evo ih novi netko lovu okrenuo , sigurno su i grijalice i oprema izgorili , treba vidjet tko nabavlja satore , a migranti osim preko granice , dolaze i na vize , ili Turske pasoše (nema viza TU BiH ), a Turski pasos par stoja kosta
Šačica ljudi iz Bihaća, ili "tamo neki" kako nas naziva tamo neki je digla na noge Europski vrh državnika i svima puna usta Bira, hajte EU što si gledala 92gu, što si nam embargo na oružje uvela, što si nam blokirala da ne možemo otići u EU zemlje bez 2kg papira, što nisi otvorila neku EU firmu u Bihaću, neku investiciju, poticaj mladima za ostanak, nego bi se silila ponovo po nama, mrš tamo svi, zaustavite ovu mučnu trgovinu ljudima na kojoj izvlačite pare iz EU fondova
@gooUser1606374303, investicije dolaze u ozbiljnu državu, ne u protektorat.
@gooUser1606374303
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jao posaljite ih u afriku. Zasto sve u evropu :(
Gdje tu razmak od 2 metra. Boje se neko će ući preko reda. Kad nemaš ništa sve što je besplatno dobro dojde. Presjedništvo je velikodušno. Sreća da su naše nepismene migrante u europu i ameriku primili ravnima sebi. Mi smo bijeda i nemamo ništa i ono malo što imamo trebamo si zabiti u guzicu nego pomoći ljudima kao čovjek kao što su i nas primali fino, prsjednička fukara i narod fukara sebična sve im pokradoše sa štrikova i njiva.
Oni vojsku da šatore postavljaju umejsto da čuvaju granice da zaustave protok migrosa
Obuka boravka i kako preziveti u prirodi zavrsena sada sledi obuka montaze satora a posle toga ?
Raspad raspada
Odobrili Dodik i Čović, Džaferović samo klimno glavom.
Montirajte ih na 20ak mjesta duz granice s 'europejcima', i to na 5 metara od granice. Pa nek' probavaju po jedno 20 puta dnevno.
"...istovremeno,potrebno je saznati-istraziti zasto je tako vazno da migranti budu smjesteni u Biri,a ne u Lipi i kako je kamp Lipa zapaljen i kojim motivom..."
jer bi vlasnike propale bire koju je kupio za marku mogao izvuci hrpu para preko bire, tj. vise nego preko svoje privatne firme robot.
@jo 92 Zato što je Hrvatska granica kod Lipe dosta drugačija nego kod Bihaća, dosta je šumovitije i ima više nepristupačnog prostora. Takođe Lipa je bila van gradskog naselja, tako da migrantima nije odgovarala lokacija jer nema prilika za pljačku, silovanja, napade. Zato su i zapalili Lipu
Veoma sumnjivo otkud sad OS tu. Da nece okrenuti na Bihac poslije.
budimo realni, šatori su itekako potrebni, zašto, tako da ovi putujući jarani jave svojima u pakistan ili sudan kako je ovdje sve lijepo u šator/kasabi i neka se požure dok ima mjesta
"...iako budu morali biti smjesteni negdje u USK,potpuno je normalno da taj smjestaj bude sto dalje od HR granice...migrantima se mora staviti do znanja da Bosna i USK nece biti skela za desetine hiljada koji zele dalje u EU...moraju traziti druge kanale...Krajisnici,zatvorite priliv za svakog migranta dok se njihov smjestaj ne dovede u odnos 51:49 u cijeloj Bosni..."
Sve ih vratiti Dodiku, odakle su i došli, a on neka šalje u Srbiju...rikverc.
Apsurd svih apaurda ! ! ! Umjesto na granice sa Srbijom i CG nasa vlast salje oruzane snage u Krajinu. Za rubrike “no comment”
Danas je Dodik, davanjem odobrenja Oruzanim snagama, izdao Srbe povratnike jer je ta Lipa selo koje je bilo naseljeno pravoslavnim pucanstvom.
Deportujte sve ove radno sposobne ekonomske migrante, tj. dzukele, koji zele na socijalu u EU! Kakva smo smijurija od drzave, pa ovo nema nigdje. Nece biti dobro ako se narod organizuje, a trebao je izgleda davno.