Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što se opraše 2 miliona na foru, šatro obavještajna služba nema sistem za praćenje o čemu pričamo ?
Kad se spomene OSA sve treba množiti sa 3 ( tri) pa makar se na kraju dobila 8 ( osmica ).
Bravo za OSA-u samo jačajte jer dok je vas mi smo sigurniji!
Preko čega čitaju klix komentare 😂
bolje je da prate mentalno zaostale kliks komentatore
pa to vec imate. telefonati se prisluskuju odavno
Milione mogu trosit na sve to ali opremu za elektronsko glasanje nekako ne mogu? Uhljebistan smo postali.
bacam telefon, bacam sve, vracam se u kameno doba...
Koja je korist i pratice se opet sitni sanerii ulicni dileri dok ce i dalje narkobosovi i politicari biti ne dodirljivi i koji mogu bez sankcionisanja i kameri u eter lajati i govoriti sto hoce.Jednostavno sve vise postajemo oaza grupe krokodila na koje sitne ribice nijemo promatraju.
Da se ne peglaju mene prisluškivati odmah ću im reći da me je samo žena danas zvala i da je japrak za ručak i da kupim mileram...
Oni isključivo voze Bmw vozila ali iskljucivo
skoro je bio onaj direktor cie u sa, sad ko fol treba da kupe opremu za pracenje :)
i kao američku he he
Dodik sam vrijedi za 1000 težih kriminalaca, jedino sto vam treba da ga uhapsite je mudda i lisičine koje ne kostaju vise od 10 €. Jos uz to zapljenite njegovu nezakonsko stecenu imovinu ,neprocjenjive vrijednosti, pa kupite sebi te instrumente a višak love podijelite izmedju sebe onako ko i politicari strane investicije odnosno kredite..
Nek prate ako mogu na telegram.
Da hocete malo vise upratiti srbijanske obavjestajce-dusmane poput novog njihovog ambasadora, pa Kusturice kojeg je Dodik doveo u Predsjednistvo, onda onih spijuna koji rovare u i oko 'namjenske industrije' itd. ! P.S. Hoce li ikad javnost saznati odakle onih 100-tinjak kilograma heroina zaplijenjenih u Zenici???
@Orwell prodato! A za prodatu robu ne dajemo informacije
Ko onda snimi gasija
Evo posla za nasega Adu L.