Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako ovaj Nesic prode provjeru onda ovo nema smisla da jedan Slobodan Vaskovic vise zna od Drzavne sigurnosne tajne sluzbe
Ako mu Osmica potpise odobrenje??
Naša obavještajna služba trenutno samo za Sebiju radi i da ona zna ko joj puši,ko pije,ko kasno dolazi u komšiluku
Kakve sig. provjere, prva apoteka test na narkotike!
Nista diploma,presuda Novalicu...Dunovic i Begic sute,ne progovaraju...DF-ovcima teze pada SDA bez vlasti nego samoj SDA
BosnaPrkosna123 a šta je sa Tegeltijom i on ima rješenje o kažnjavanju
Čuj da provjere Nenada Nešića 🤣🤣i ptice na grani znaju ko je 🤣
Nikad brža provera nekompetetnog i kriminalnog sastava Vijeca Ministara nije urađena
Tragikomedija od drzave.
Dosta je i tebe Dunovicu zaposjeo si fotelju 8 godina ne popustas.Dobro ti dodjose blokade.
E jebeš provjeru kad ti kazu da te provjeravaju
Znači li to da bismo mogli imati ministre kojim nije dozvoljen pristup povjerljivim informacijama jer su bliski kriminalnom miljeu?
Jaša nego hoće!
Lopov lopova provjerava. Je li vi nas stvarno glupim smatrate.!? Pitaj Amere da li bi prosli njihove provjere, citaj crna lista. Prije zavrse na crnim listama Amera nego osudjeni kod nas za kriminal koji pocine.
Ko U vrticu
Nesic preuzima SIPu i OSu samim tim sigurnosne agencije u BIiH ce biti podlozne svakom vidu..sikaniranja..Dodik preuzima kontrolu sigurnosnog sistema Covic namjensku industriju i Bosnjaci moraju u ilegalu.
Trla baba lan da joj prodje dan
Cukan Helez je razbojnik,kabadahija