Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDO
@sabane, Ma ne vjerujem vise nikom kad su kriminalci zauzeli sve pozicije u institucijama...Karteli kolumbija pablo eskobar
SUDO slovo mi izostalo😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaš ko stoji, SDO fukara koja krade svojoj djeci i budućim generacijama. Nema veze, vi ste svi stari i imate max 10 godina do kasne starosti. Kad tad ćete umrijeti, kad tad ću vam se ja ili moj sin pokenjat na grobu. To nećete moći zaustaviti niti potplatiti.
@tony187 a naši roditelji svetri nacionalnosti, krvarili da se danas uredski miševi i diverzanti šepure državom. Pitam i ja svog oca za šta si ginuo ako sad trebaš platit nekom pacovu koji nije vidio linije da sina zaposliš u državnoj firmi.
SDA kmet plače u fetus položaju kad se Srbin dere a hrvata mrzi više od ičeg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100% Seferovici!
Bez obzira na sve ovo je nedopustivo, situacija se polahko ali sigurno izmice kontroli.
Ejvala ti g. Radoncic, bas si nasao crkvu u kojoj ces se Bogu moliti. Trud uzalud.
ovo je djelo nekog ezdea bota, ja tipujem na glas naroda
ovo mi dodje isto kao kad bi vuku dali da cuva jaganjce.
Magacioner prisluskuje cijelu BiH i sad mu problem naci nekog amatera, da hoce moze izlistati i Viber poruke iz starog Fadilovog telefona. Ali zna se u kojem on dresu igra!
Sad i Berlin zna da se prijeti tužiteljici zbog korupcije u vladajućim krugovima.
pa pitajte bakira, novalica... nisu mene oslobodili pod pritiskom,njega su
Kolumbija, Kambodza, Kongo bi nam pozavidili
Teško je to sad naći, ima ljudi mijenjaju brojeve mjesečno, teško za upratit
Trebate hapsit Senada Hadzifejzovica i njegovu privatnu pamflet televiziju, Maria Simica i njegov privatni pamflet portal, zbog poziva na rusenje vlade, na hapsenje bez dokaza, zbog poziva na drzavni udar, zbog izazivanja panike i straha, zbog stvaranja i sirenja laznih slika, zbog svjesnog spinovanja vijesti itd. To je tesko kaznjivo djelo u svim zemljama demokratskog svijeta. Sta cekate?
@ScepanMahleni Čekaju da ti majka svrši 😁
klix ce sada danima da nas gusi i maltretira o ovoj HDZ-ovki. E moj klixe na sto ste spali, da spinujete i radite prikriveno za tudje interese
Stoka eto ko
zna se tkoje vrsio pritisak na sud hapsi redom al nepustajte dok ne priznaju
SDA botovi eto ko, samo pratite put novca neko mora placat te uhljebe...