Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo očekivati od Srba.
dapucaju uledja doksu zavezane ruke
pogledajte snimak iz Sarajeva 1941. i kako su "dobri" muslimani istakli nacisticke,italijanske i ndh zastave po Sarajevu i Bascarsiji: https://www.youtube.com/watch?v=i64rKr-fe-Y to su ti antifasisti koji zele da djele moralne lekcije Srbima iz RS !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma mars vise stoko jedna bolesna, ljudi bas traze belaj.
A OMLADINA NE ZNA OCISTITI PUSKU
@Muha994 pogledajte snimak iz Sarajeva 1941. i kako su "dobri" muslimani istakli nacisticke,italijanske i ndh zastave po Sarajevu i Bascarsiji: https://www.youtube.com/watch?v=i64rKr-fe-Y to su ti antifasisti koji zele da djele moralne lekcije Srbima iz RS !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tamo je ionako sve podjeljeno od kadrova, imena, interesa.Srbski karovi u OSA ionako sve polu-javno rade za Dodika , SDS i RS.Srbijanske službe mogu samo logistički pomoči Dodikovu vrlo jaku Obavještajnu zajednicu, koja kontroliše veliki broj Srbskih kadrova u OSA, a i u ostalima policijskim agencijama na nivou BiH, akoslučajno ti kadrovi ne rade za Dodika, onda to isto rade za kadrove iz SDS, koji imaju participaciju u vlasti VM BiH.Princip je isti, a razlika su nijanse.
Sta ce uciniti sad nasi povodom toga?
Naravno da prisluskuju. Pa oni su i tekako aktivni u BiH. Oni podrivaju Bosnjake. Oni sire svoje spin price u vezi SDA, u vezi Bakira Izetbegovica, u vezi Bosnjaka i Bosanaca koji prvi stoje na braniku domovine.
Pa svak svakoga spijunira, toga je bilo u ratu, toga ce biti u miru. Cemu cudjenje? Dobar dio Sipe radi za Biu, visestruki igraci na koncima domacih i stranih sluzbi... Jovica Stanisic, presudjeni, pa oslobodjeni celnik DB Srbije iz Haga, bio je po navodima samih Srba i igrac americke Cia-e. Sve tajne Srbije je odavao njima, zato je u Hagu izvrsen presedan nad njim... Svaka informacija danas kosta...
Ocekujem sad reakciju te prekodrinske bagre
Nas *ebe kako ko stigne...organizuj ponovo ševe! haha
Nije trebalo dugo čekati... čim se najavi neka međudržavna posjete, nagovještaj saradnje BiH i Srbije, namah se aktiviraju razni zloglasni centri plasiranjem sukoba... Koja Srbija, koja BiH, kakvo prisluškivanje, kakvi bakrači... Ode nam stanovništvo put Evrope i USA, odoše najškolovaniji i najbolji, dok neko ovdje znalački drži situaciju "toplo-hladno"! Srbi i Bošnjaci su dva naj auto-destruktivnija naroda na planeti.
Nažalost nisi daleko od istine, sve je važnije od normalnog života.
A sada tog koji je pustio dokumenat u opticaj pred sud.
Pre mesec dana Srbija je objavila vest da FBiH tj njeni organi prisluskuju srpskog Premijera,Predsednika,vojsku i policiju. Sada se oglasavaju ovi iz Federacije.Ako je sve istina,u cemu je problem?:-)
BiH vehabije spijuniraju Srbiju, ne obrnuto. Klixova spinorama.
Evo sto su nam srbi i hrvati od domovine napravili umjetnu medjunarednu tvorevinu ali sto sda vlast na to unistava svoj narod pa koja to vlast u ime vjere krade pare ili ako nisi njihov clan onda si komunista vehabija vlah ...
...svi se regularno prave naivni & nevini. zadatak obavještajnih agencija je prikupljanje informacija, kako unutra tako i izvana, i to rade sve agencije svih država. jasno, kad dospije do medija, onda su prisluškivači "nevini", a prisluškvani "naivni". usa kontinuirano "odrađuje" svoje nato saveznike, na dnevnoj bazi.
P R O T E S T ISPRED OHR-A, TRAŽIMO REAGOVANJE VISOKOG PREDSTAVNIKA DA SMIJENI DODIKA Kopirajte i otvorite link, event na facebooku. >>https://www.facebook.com/events/457536311301317/
@lovac opet će Dodik bit predsjednik republike Srpske neće valjda Zijo.nevaljati dodik ivanić čović pendes... a valja cikotic koji je za vrijeme rata u bugojnu radio ono što se zna da je radio!
Jel to Bakir i SAD vode specijalni rat protiv Srbije.
@dezintegrator Imaju i oni svoje grobove po rs-u. Ukopani sa svojom ''braćom'' smrdama....
Šta će im to,pa imaju već špijune u svim organima vlasti..