Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cete utopliti ove zgrade na alipasinu, ruglo su grada sarajeva a kad binse sredile bile bi biser Sarajeva
Alpasino uopste nije ruglo...ja sam mislio da jesu dok SDA nije napravila Tibru....nakon toga sam skonto da je Alpasino odlicno osmisljeno...puno prostora, puno zelenila, mjesta za druzenje....jedino sto ima malo vise sirotinje, a sa sirotinjom vazda nekih problema
Bravo ali Forto de bgt krenite i u projekat utopljavanje stambenih zgrada,nek omjer finansiranja bude pola kanton pola stanari zgrada.
Kakav bolan Forto, to ti je maneken koji je zalutao na ovu funkciju gdje je sada
Ne kazem da ne treba potreba je i to ali valjda imamo vecih prioriteta trenutno majku mu
Cuj ovih sto traze za svoje zgrade, skupite pare nije niko ni meni za kucu skupljao vec sam ja dao pare za sredjivanje i utopljavanje.
Fadil ukro 10 milona, a ovi dizu kredit koji ce narod vracat, ha ha
Mic po Mic...Tik Tak...Tik Tak...
Kreda samo kreda.. Stanovi su privatna imovina.. Ko je mom babi utoplio kuću.. On sam.... Njegov kredit on vraća sam, a ove cemo mi svi, pa i moj babo ni kriv ni dužan...
Objasni mi Forto kako se dozvoljava takav javasluk i ne rad u kantonalnim preduzecima...ljudi ne rade a primaju plate...za vrijeme radnog vremena rade privatno zato nam i gras propada (naplacuju kartu a istu ne daju) zato nam je smece na svakom cosku prepuni kontejneri i pored kontejnera,voda curi na sve strane grada rupe po cestama..uzas kakav javasluk i ne rad.
Trebalo je i srednju školu Branko Lazic, na udarnom je mjestu ,lijepa zgrada, a u katastrofalnom stanju
Obnovite bar 2 3 stare zgrade nebodere godisnje u kojem zive gradjani Sarajeva...simbolicno ali ljudima puno znaci...
ste primietili obrisali clanak vijesti/bih/vlada-u-sarajevu-uzela-kredit-od-10-miliona-eura-za-finansiranje-infrastrukturnih-projekata/210512141
samo uzimai ima ko tegliti
Može li se išta završiti bez kredita, kvazi strucnjaci? Ima da vam naredne generaciju j.bu nanu..
Hoce li iko ikad uraditi fasadu na zgradi Loris i na Vrbanji ona zgrada na cosku i dva nebodera nantrgu heroja. Bruka i sramota glavnog grada. Jos oziljci od metara. O Starom Gradu da ne govorim..
Kad će stambene zgrade