Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prostitutke iz bosnjackog naroda idu na noge Covicu i Dodiku radi ostvarenja licnih ambicija, ljubavi prema foteljama
Nek nema sdaaa
Jarane ako Kifla , Dinokio munafik , komunista, propali kosarkas, propali ljubavnik , izdajnik ....ovako je*** SDA ....sta bi joj tek neko posten onda radio ? ? ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prokleti bili svi , ali baš svi političari skupa sa ovim idiotima komentatorima koji navijaju za , naravno , naše . Gledaj krvoločne borbe za vlast i fotelje . Niko ne spominje ogroman broj ljudi koji i jutros , kao i svaki dan , ne znaju šta će jesti , sa strahom čekaju poštare sa računima za režije i ne znaju kako djeci reći da nemaju novca za užinu u školi . Jadna Bosno .
Poslije svega ovoga i što radite i što pripremate da radite nećete više aBd na sljedećim izborima ni izborni prag da pređete,koliko ste se razletili da ugodite oponentima Bosne i Hercegovine da ste prestigli sve do sada u prljavoj igri
jedini zahtjev osmorke da se oporezuju kladionice i jednu da poklone konjakovicu
Kaže, dinamizirano uspostavljanje vlasti... Pa naravno da jeste, pohrlili ste da razgrabite to što prije.
Oprave ražanj, a zec u šumi. Šta će lažovi ako SWDA sutra dobije 13. delegata Doma naroda. Onda su oni taj Čamaparin Kurban kojeg će se ispeći na ražnju.
Ali SDAovci panicare, strah i posljedica ako SDA ode u opoziciju i skinu ih sa budzeta koji posteni gradjani placaju drzavi, a isti taj budzet koji sdaovci koriste kao da je njihov vlastiti vec 30 godina...
Ahhhaaaa,...al..u...! Prvo "malo" mesikeee..Dobro , ne baš maloo..A, onda da se zalijeee...A , ondaaa....ehhhh...
A jes ovaj dosadan uvijek jedno te isto nikad da se smiri zbog entiteta 🤪.
Bosnjaci moraju prestati..postivati interesa manjina Ostalih i sa njima se prestati solidarisati..jer oni Ostali zadiru grubo samo u intres Bosnjackog naroda ne dirajucini u inontresa druga dva naroda Srba i Hrvata..pustiti u u buducnosti da se Ostali bore za svoju poziciju bez pomoci Bosnjaka...ne nanoseci stetu Bosnjhackom narodu koji zbog slobode demokratije drzave...intresa..gubi svoj intres svoju poziciju..
Sve što HDZ bude insistirao,osmorka će da prihvati,to je nedavno javno potvrdio Ljigo Nikšić.
Svi mi bišnjaci želimo građansku državu, samo kad se počnu dijeliti fotelje onda nedaj bože neko od drugih narodnosti dobije koju fotelju više.
Kažu da će se sad ukinuti korištenje službenih automobila, pratnje će se svesti na samo dva auta i tri pratioca, ukinuće račune za prezentacije rukovodiocima, neće više kupovati razne poklone javnim novcem, neće uzimati postotke od ugovora i tendera,, neće nabavljati sredstva od mutnih poznatih biznismena po desetostruko većim cijenama itd itd, itd.............................................PRAVDA
Zamisli, HDZu uslov Osmorki da izbace DF i patriotu Željka Komšića i to ovi potrčali da ispune. A to što je HDZ leglo UZPa Osmorki nije problem.. E moji tupani, kajat će te se pa će opet sirotinja da državu brani puškom
Osmopetokolonaši će se usuglasiti da HRHB bude do Ivana.
Krivousti smrad
Pa HRV Bojovnici u ratu nisu mogli zauzeti Konjic, ali im Osmorka daje da se usetaju u blindiranim autima....