Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, ako je Niksic buducnost i ako je trebao biti premijer gonite se u 8 pizdí materinih
SDA ponudi Efendicu mjesto premijera F BiH i puče 8 ko kokica
Nas ni kocka neće....
Je li 400000 veće od 230000?pitam za druga 😂😂😂😂😂😂
Kako samo lažete narod, prave seoske varalice, ni 2015 niste imali većinu u klubu srba, evo neka me neko od vaših botova ispravi i ovdje napiše imena te navodne većine? HDZ naravno vam je neupitan, iako kukate o blokadama, po ovome ispada da SDA mora pristati na vaše koalicije i dogovore sa HDZ, kako eto nebi narod patio, HDZ-u to ne spočitavate. Ma samo blokirajte sve SDA-ovci, Tehnički mandat ide ko djeca iz škole, kad oni mogu možete i vi.
Ovi džamijski miševi se nadaju da će biti neki faktor u vlasti samo zato što će predložiti Predsjednika Federacije, ali to mora osmorka odobriti. Jadnici misle da će ucjenama isposlovati da ih Tužilaštvo ne goni i ne zatvara zbog pljačke 30 godina.
Stoposto, a jučer su vam uhapšeni Gavrankapetanović, Vuković i Musić, dugogodišnji kadrovi SDP-a, kad počne istraga o privatizacijama i ostalim izdajama ove države, ode pola rukovodstva SDP u zatvor, kakvi ste vi samo seoski prevaranti..
Nikšic krmak izdajnički a Konakovic ni kao kosarkas vruce prohe nije valjao
Možete li zamisliti gospodo Bošnjaci kako vam se smiju Dragan i Dodik. Zamislite se gospodo iz Osmorke, zamislite
Ludnica!!!
SDA pusiona
Nisam nikad glasooo za sda, ali je sda jedina stranka koja pisa po narodu.
Kratko i jasno....Mrš.
Necete dobiti vlast IZDAJNICI kad bi blokada trajala jos 10 godina. Ne treba nam ni usrana evropa koja samo ucjenjuje a svjesna da nas nikada nece primiti u EU kao ni Tursku. Kako druge drzave zive bez EU tako cemo i mi jer bolje imati drzavu nego biti rob kolonizatorima.
Da li ćemo ikad izaći iz filma izdajnici i patriote,pa nismo valjda mi Bošnjaci došli na nivo"srbuj makar slame jeo",pa valjda smo to prevazisli, jednostavno stasala je nova generacija Bošnjaka, vjernika praktičara, patriota i koji hoće mogu i znaju bolje od bosnjaka koji su mas dosad vodili,ne može ništa preko noći,ali sda mora promijeniti vrh stranke pa onda možda mogu nešto
Sad idu vrtoglave cifre ponude pojedinim strankama iz osmorke od strane SDA , sve ce zakuhati jer nesmiju izgubiti vlast , masa direktora i drugih leti onda sa funkcije !
1.Lutrija nam odlučuje 2.Kupi sda jakuba i Senada u tuzli isto kao kurbane na pijaci 3.Apsolutni pobjednik je Mujo iz Posavskog Kantona, lik je otišao na bolovanje na dan kad je trebo glasati Mi smo stvarno komedija od drzave
Niksicu i Konakovicu, pripazite sta radite i pobrinite se da vam narod ne proklede i kosti u grobu. Svima nam je jednom umrijeti, samo netko uspravno kao covjek, a netko kao prodani bijednik i izdajica domovine i buducih generacija vlastitog naroda. Tko sa kriminalcima tikve sadi od glavu mu se razbiju!