Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra odluka, medjutim ako nju ne bude pratilo zatvarannje kafica i nargila barova ili makar policijski sat od 20 do 5 ujutru nista ova onda odluka ne znači. Jer je poznato da ce omladicni 3 i 4 srednje pogotovo ako se ne desi policijski sat itekako a to vidimo svi da navale u kafice i nargila barove. Onda ovaj prekid nastave nema nikakvog smisla!!!!!
Podržavam odluku vlade, nije više moguće održavati časove jer je više od pola nastavnika zaraženo i u izolaciji isto tako i većina učenika je zaraženo, biće mnogo lakše da su svi online i da se profesori mogu svima posvetiti podjednako i da ovi što su u izolaciji imaju priliku pratiti nastavu. A za razliku od KS, djeca iz ZeDo su išli u školu sve ovo vrijeme, od septembra,neće im ništa biti za ove dvije sedmice.
Ovo namjenski da Olakhšanom ministru nabijaju preglede na yt.
Pa nema smisla,u ZeDo kantonu nema puno zaraženih...
Ako se zatvaraju skole,zatvorite i kafane
Znam da je situacija takva kakva jeste, ali stvarno me brine kome prepuštamo budućnost..
Hoće li i kafane,birtije,restorani biti online
Trebalo bi onda pola plate dati roditeljima