Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi uništili Aluminij toliko para nestalo niko osuđen ama tužilaštvo nije smjelo ni pogledati
Glupe Bosnje. Novalic je kriv koliko i Hamdija Pozderac ili general Alagic. Obojicu su ubili bh. mediji svojom uzp-ovskom harangom. Ali suvise ste glupi da bi to skontali.
Šta hoš stim da kažeš da sda može da pljačka narod. Aluminium je opljačkala ova banda zajedno sa hdz
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vi sa klix-a idite u tri materine, ako nastavite ovako zavrsice te isto kao Scepin Avaz!
Sve mi diraj samo zelene aliće mi ne diraj hahaha
jel te stid reći: pizde...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očigledno je da se autori ovakvih članaka naslađuju sa tim što Fadil ode u zatvor. Nisam vidio niti jednog članka za ostale osobe koje su presuđene iz ovog slučaja, kao da je samo bitno to što Fadil ode, ostali izgleda nisu bitni. Klixe niste objektivni sekunde jedne. Fuj i sram vas bilo.
A aaa pa kako to vidi koliko kanditata stoji za bajbuk a oni samo ovog ovog strucnjaka salju da lezi pa to je nepravda stvarno.
Fadil je gigant za neukog NASTAVNIKA FIZICKOG i njivu NIKSICA.
Sebi ga kuci vodi moze ti valjat ...
Sasvim logican slijed dogadjaja
Ne zna se ko je pošteniji od ovih prvoredaca
Ja mislim da su ipak “najpošteniji” oni što su neki dan izašli iz ovih redova i dobili vlast… ;)
Zulum je veliki ucinjen ovom covjeku. Ptice na grani znaju da je nevin i da su mejdiji sa politickim uhljebima i korupriranim sustvom ovo se napravili.Nisam za sda ni ikakvu politicku opciju. Politiku u BiH i ljude koje se sa njom bave dozivljavam kako proljev. Fadil je ovdje montiran .
Podrška pemijeru Novaliću kome su ovo smjestili. Ambasadori nek pometu ispred svoje kuće, u Gazi su pokazali pravo lice.
Ma samo se vi bavite bivšim premijerom i nastavljajte sa linčom čovjeka radi javne nabavke, dok toliko jakih privatnika živi DECENIJAMA od javnih nabavki (množina) i državnih para! Usput, eno vam Dodik knjiži i PRODAJE državnu imovinu kao imovinu RS-a… možda vam je promaklo dok ste se bavili Fadilom!
čega se pametan stidi ....
Oni su sami sebi neprinatelji ali umaju srecu sto ovi novi nemaju veze sa zivotom. .
U prdekanu il' ces kod Fikre u Tursku pobjeci...
Kakva bi bila reputacija Cosa Nostre da ne čuva svoje najlojalnije ljude.
Ramić i njegove junice , Fadil respiratori , Bakir upropastio reviziju tužbe protiv srbije , kao član predsjedništva 2016. godine , izbacio dva strana člana za nacionalne spomenike i isti potpisao. Sada imamo dva člana iz FBiH i jedan iz e.r.s , odluke se donose jednoglasno. A onda se pitamo gdje i kako postaviti spomenik Kralja Tvrtka .
Sta bi tek bilo da je izjavio da ne postoji sud I tužilaštvo BiH a prihvatio je da mu sude. Sta bi bilo da je javno izjavio da ne postoji OHR i visoki predstavnik i da nije poštovao njegovu nametnutu odluku o izborima. F Novalic bi dobio 20 doživotnih robija. Ova kazna mu je ok. Bošnjaci su getoizirani u vlastitoj zemlji. Dio Hrvata iz HDZ koje forsira Smith pravi teror cijeloj državi BiH .
Iskreno me sramota ko u ovoj državi ide u zatvor i na bazi kakvih (ne)dokaza a kakvi kriminalci državu vode. Stid me.