Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
49 put da su otklonjene poteskoce, I naravno, novi "najtezi" dio koridora Vc. Svaka vijest iz BiH vrijedja inteligenciju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/autoput-zenica-sarajevo-mostar-do-2014/070208050 Jadni ste svi na vlasti i ovi što veličaju bijednih 11km koji se grade 4 godine.
Ova Zenica ko Real Madrid 😁.Ja otkako znam za sebe ova obilaznica se gradi.Evo i dijete mi poslo u skolu .
Neka, polako, što je brzo to je i kuso.
hahahahaha 11 km za 8 godina rada? ovo treba staviti u knjigu Ginissovih rekorda.
25. Novembra koje godine?
valja hapat a da se ne vidi, da je 111 km a ne 11 pa hajde, koji smo nespisobni ublehasi...
jupi 10 godina za 11 kolometara, bravo naši sposobni rukovodioci autocesta, gdje su 4 milijarde od akciza, ovim je pokazana stručnost naših rukovodioca preduzeća. Kažu izvozimo pametne malo sutra nema toga ovdje čast izuzecima ali malo ih je. kako je krenulo ovbi pametni iz SDA ce autoput od 300 kilometara radit 3000 godina
Tunel Vranduk su malo su završili evo sad i zaobilaznicu, pa ljudi moji imali neko pojma o koordinaciji, dogovoru, usklađavanju. Tolike gužve i toliko čekanje pred tunelom.
Jesu li uklonjena ona 4 bureta sa ceste na ulazu u Zenicu oko kojih se kružilo i bio je to pravi kružni tok kojeg je izumio nekakav Nargilaš Anel Isak onaj poznati Youtuber i inovator Nargile sa ukusom kupusa i bestilja ?
Dionoca je fantastična ali dugo traje...
Koji ste vi nesposobnjakovići svetejeblo
Ja, i?
Predizborna bas ovaj datum je se tempiro
Njima su sve dionice najzahtjevnije.
Samovi pljujite po EZDEA doknam oni grade zemlju!!!
Čestitke svima koji su ovo izgradili, nije tezi projekat u Bosni izgradjen 50 godina. Dokaz da i u Bosni ima sposobnih ljudi. Svjetski.