Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci sud hdz snsd sigurnost hdz snsd finansije hdz snsd i sad uio hdz snsd. pa ljudi mogu nastavit sa kriminalom da ih niko nikad ne dira.
E čuj to, inače je dosad financije i UIO vodio neko drugi mimo hdz-a zadnjih 30 godina. Grebo li ti Bakir mamicu raspalu, pa nismo iz Konga na ovom portalu, pa da ne znamo ta je dosad bilo.
Hoce li bosnjo ikada voditi nesto oko finansija hahaha glupi bosnjo klasika
Pa vodio je Bošnjo, Čaušević. Završilo je tako da je oštetio državu za nekih 2 milijarde maraka, a sebi opskrbio milione u nekretninama koje su mu prvobitno oduzete, a onda nakon žalbe hanume mu u njega, vraćene.
Sve dogovor, sve za raju. Kao sad se iscudjujete?!? Sta se radi 30 god.?? Uopste nije bitno ime i prezime, kada u to prestanemo gledati vec u uspjeh pojedinca, mozda i bude nesto od ove drzave, do tada samo nastavite sa postojecom matricon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije 15 godina rekao sam da će sve otići u finu strininu i gle čuda..poserem se na cijeli balkan uzduž i poprijeko. Da bog da izgorio balkan i ja i mi i sve..
Prije 15 godina rekao sam da će sve otići u finu strininu i gle čuda..poserem se na cijeli balkan uzduž i poprijeko. Da bog da izgorio balkan i ja i mi i sve..
Sve je isto samo njega nema. Nije mi jasno sta je osmorka bolja od sda. Kazete bakir popustao da bi sebija ostala na celu klinickog centra a zbog cega vi popustate.
Oj Nikšiću imam osjećaj da bi Ekrem Jevrić da je živ, bolje isposlovao od tebe. Nisi ti đabe dobio glasova ko kandidat za Mjesnu Zajednicu i nisu tebe bezze delegirale ambasade da predstavljaš Bošnjake.
Pa hoće li ovi naši građanski predstavnici popuniti i jedno mjesto koje "pripada" Srbima i Hrvatima ili će svi stat u Bošnjačku kvotu koju su usput rečeno debelo srozali?
:rigo:
OSMORKA daje mjesto direktora UIO Dodiku, a Dodikovci tuku naš narod u manjem bh entitetu. Fuj bagro izdajnička
Vratite causevica on je bio jako fin
Osmorka predložila da se konpletan PDF podjeli izmedju SNSDa i HDZa..
Ako bude hdz il snsd j vam m svima
Niksic je rekao da je za SDP zadnja linija odbrane direktor UIO. Opet se nista nepita. Covic i Dodik vec dogovorili. E moj Niksicu.
Ko bude direktor UIO obezbijedit ce praunučad I svu svoju familiju.
Još jedan podobni genocidaš na jednoj od najvažnijih pozicija,nikad lakše nisu dobili fotelje nego sad od dezertera i ubleha istih smradova ko i SDA, kako smo mi retardiran narod....
To je davno obecano SNSD-u. Nazalost.
Tu poziciju je trojka vec dala SNSD-u!