Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ste konkretno otkrili mimo saopštenja?
dogovorili subvenciju mladima KS???!!!
Cim ti pristajes da sastanke odrzavas po selima i imanjima (nebitno u kom dijelu drzave) a ne u insitucijama to je jasno da drzave nema. Svi su oni obicni sverceri trgovci iskljucivo za sebe i njih drzava i narod i ne zanimaju nego hapaj dok imas priliku dok traje mandat. Posle manadata nek te i pljuju boli te uvo ti si sebe obezbijedio a narod ceka i dalje od njih nesto ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Inače Dino i Forto pričaše da neće više biti dogovora po kafanama i kućnim gostionicama.
a šta očekivati od nametnutih polupismenih nesposobnih trojkaša, postali lažljivci kao i njihovi poglavnici ljigavac i vepar
Sad idu po selima da se dogovaraju.Priroda , čist zrak , a ima se pojest i popiti ko i u kafani.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko je za Konjakovice glasao, sjeme mu se zatralo. I izabranim I biracima.
Sta li su okrenuli na ražanj? Veliki minus za trojku trobojku.
Cim ovdje nema Keme naseg ovi su sve prodali
Kažu da su trojkaši krečili voćnjak dok su legitimni i ikona dogovarali još jače na rušenju države
Ne lipši magarče.. Jadni mi sa ovakvom vlascu, odgadjanjima i linijama manjeg otpora...
Znači prodadoše i Izborni zakon. Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo i predaje interesa BiH.
Po vasim stavovima naj blizi ste ratnom sukobu ponovno !
Kupovina vremena… ništa drugo
Lažu sve,otežu
fuj trojka fuj povratit cu
Jebali vam Bakinci sve po spisku i to u rod i porodu svima koji su učestvovali na tom sastanku. Svima vam je vrana popila mozak a Dodo vam ga surdukno do balčaka.
Osle pudlice na noge dodi i covicu
Dogovorili smo se da se dogovorimo u februaru...
Opet bacanje prašine VP Ako nasjedne na ovo ne zalužuje da bude VP Nek se kupi odakle je došao.Trebali su samo potvrdidi da Dom naroda usvoji isto ko Predstavnički Dom.Sve ostalo je za ncija svih nas i VP.
Znači dogovoreno je da se i CIK preda, kao i sve do sada - Čoviću i Dodiku.