Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mi samo uspjesne dijaspore imamo po svijetu i da neznamo da iskoristimo taj potencijal, je zaista ravno sa gluposcu. Pa kad bi znali iskoristit potencijal dijaspore bili bi razvijeniji od Svajcarske
Ima buraz i ovde potencijala koliko hoćeš, ali ga je teško ostvariti. Stalno te povlače prema dole i ne daju naprijed. "Ima l' mene tu" je pogasilo svu želju u normalnim ljudima da naprave nešto korisno. U inostranstvu je to dosta drugačije, pa zato ljudi uspiju nešto napraviti.
Pitanje je hoce li uspjesna dijaspora da se mijesa u nas lopovluk i korupciju. Ako su uspjesni nisu ludi. Svako ko je probao je nasjeo na korupciju i prevaru i opametili se ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
500 malih hidroelektrana je plan i nama je to kao dobro? Svaka cast pa je ova u Americi svjesnija problema, nego mi u cijem dvoristu se to desava.
Majke mi kako je krenuo eto Leonarda sa transparentima ;)
Bgmi 1994 nije se ni nazirao kraj rata, ne znam kako je izašla, moja žena trudna nije mogla...
Pozitivna, kvalitetna priča na klixu!
Svaka cast Pametna zeno ovo.je zena i prava Bosanka
Ima li kakvo potpisivanje peticija protiv mhe? U lukavici i palama imaju
Svaka cast. Tako se radi. Da si ovde ostala bila bi na birou. Koliko jos djece ima da znaju i umiju al hajde ti pored korumpiranih i sa kupljenom diplomom prodji.
Svaka cast. Tako se radi. Da si ovde ostala bila bi na birou. Koliko jos djece ima da znaju i umiju al hajde ti pored korumpiranih i sa kupljenom diplomom prodji.
svaka cast Marcela..domovina se nosi u srcu , cuva a bogami i pomaze..svaka cast samo nastavi svoj rad i pozovi Di Capria u BH...ili bolje neka ga gradonacelnica KS pozove u posjetu kantonu i BH
Neretva je čistija makar 60 posto, a biće čista 100 posto kad se završi nova kanalizaciona mreža i kolektor i izmjesti deponija Uborak, na čemu novi gradonačelnik radi. A kap ribolovac mogu reći da i ribe ima, pogotovo mekousne pastrmke. Radobolja je već puno čistija i ima u njoj ribe, a ribolov je zabranjen. Sve dokaz da se može utjecati na ekološku i odgovornost građana.
E ovo je treba !
Uvukla ga u politiku
odes na google nadjes da podrzava black lives matter odmah likvidirati.
Nisu svjesni ti da koji danas uzmu 10€ sutra generacije koje dolaze izgube 10 x više. Tako je sa šumom rijekama morem itd... samo ce nas ljudska glad uništiti..
Treba svi da se selimo iz ove usr.an.e BiH
Jeko marisela