Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj rama u prvom saffu, gdje li je helikopter parkirao
gledaj bradate desingerice, vjerovatno ga uhvatio moment inspiracije pa smislja naredne tekstove
morao sam slike ljepotice potražiti drugdje, nek ima slika prvog safa
Nije ustavan naziv Bosanska Dubica nego Kozarska Dubica.
po kojem to ustavu
@jackson222 BiH.
BOSANSKA Dubica bila i ostat će ako Bog da!
Cetiri dzamije u gradu na 500 muslimana,to je buducnost
Zasto niko nije odgovarao za rušenje dzamija gdje nije bilo ratnog dejstva, pogotovo kako je moguce da niko nije platio odštetu?
Mevlud, turnir i otvorenje dzamije. Propast.
A ovi koji šalju pare iz inostranstva a bogami i odavde putem sergija za povratničke džemate bi trebali tražiti od IVZ da zastupa njihove interese i da vjernicima objasne da je za njih najbolje da se BOSANSKI muslimani a ne 93g i dejtonski Bošnjaci što je direktno vjetar u leđa djuga dva etnonacionalizma i interes onih koji dijele BiH.IVZ treba da radi u korist vjernika a ne SDA.
Na otovorenju ove dzamije nema predstavnika Tur ske! Zasto? Jer se radi o bosanskoj dzamij, sta više ne prikazuju ni slike dzamije. Nema ni godine kada je izgradjena. Zasto? Zato sto je Dubica pala pod osmansku vlast 1538, a dzamija je starija. Cestitam Bosancima koji su obnvili ovu dzamiju svojim sredstvima, neka sluzi svoj svrsi jos mnogo stoljeca.
Samo još da bude imao ko u nju ulaziti nakon što omladina pobjegne od nakaradnog dejtonskog uređenja i dejtonskog imena entiteta.Nadam se da ovi iz IVZ neće prihvatiti preimenovanje onog što je bilo u nesretni sukob zarad sitnosopstveničkih interesa kao što to rade u korist jedne stranke na nivou cijele države BiH.
I da će ako treba svakodnevno dok vjernici to ne shvate a zarad najboljeg interesa i IVZ i njenih vjernika koji je finansiraju ponavljati HADIS citat,,BOLJI JE PRAVEDAN I POŠTEN NEMUSLIMAN ZA VOĐU VEĆ NEPRAVEDAN MUSLIMAN"a ja bi dodao da nepošteni i nije musliman već MUNAFIK koji se u časnom KURANU naziva LICEMJEROM.
Mashala, baš napredujemo svaki dan krupnim koracima.
Radenko Reljić došao glasovi mu trebaju 6.10.!?
juhuuu